Curs de voluntariat en la llar de la tercera edat de Paiporta

Guardar

Reunió de "La llar de la tercera edat" a Paiporta
Reunió de "La llar de la tercera edat" a Paiporta

La llar de la tercera edat de Paiporta acull el curs de voluntariat per a donar suport a persones majors impulsat per la Unió Democràtica de Pensionistes (UDP). En aquest curs, persones disposades a dedicar part del seu temps lliure a altres més necessitades amb serveis a domicili o visites a residències, aprenen nocions bàsiques de com afrontar aquesta tasca.

El voluntariat d'aquest tipus s'ha vist afectat per la pandèmia i ara, des de la UDP, s'intenta recuperar el seu vigor. El regidor de Benestar Social, Sanitat i Salut Pública, Rafa Gadea, va ser present en l'inici de la formació per a explicitar l'agraïment i el suport per part de l'Ajuntament de Paiporta a les persones participants.

Amb aquesta iniciativa, la UDP se suma a l'esforç que des de la Mesa enfront de la soledat no desitjada i el Programa d'envelliment actiu s'està fent per a ampliar les seues activitats amb el suport de persones voluntàries. «El voluntariat, l'activisme social, és bo per a la societat, però també per a les persones que el practiquen. Els estudis demostren que l'activisme social és un factor protector de la salut», ha explicat el regidor de Benestar Social, Rafa Gadea.

Arxivat a:

Destacats