Massamagrell millora el seu Minitrinquet i One Wall amb la renovació del sòl

L'actuació en tots dos espais ha suposat una inversió total de 38.549,63€

Guardar

WhatsApp Image 2022 10 19 at 19.54.13
WhatsApp Image 2022 10 19 at 19.54.13

L'Ajuntament de Massamagrell ha realitzat millores en el Minitrinquet i el One Wall, que han consistit en la reparació i adequació de les pistes en els dos espais. Aquesta actuació pretén millorar les condicions en les instal·lacions perquè els i les esportistes puguen acomplir la seua activitat en un lloc òptim i renovat.

La renovació dels sòls en tots dos llocs ha suposat una inversió de 12.133,88€ en el Minitrinquet i de 23.232,60€ en el One Wall. A més, el govern municipal ha renovat les canastres de la pista de bàsquet del poliesportiu municipal, suposant una inversió de 3.183,25€ per a les arques municipals.

L'alcalde de Massamagrell i regidor d'esports, Paco Gómez, ha destacat que "el govern municipal continua millorant els espais esportius del municipi, alguna cosa que portem fent des de començament del mandat perquè les instal·lacions estiguen a l'altura del nostre poble". A més, el primer edil afirmava que "els i les esportistes poden comprovar les noves millores i gaudir de l'esport en unes condicions òptimes".

Des de l'Ajuntament de Massamagrell s'ha volgut destacar la important aposta econòmica en l'àmbit esportiu que ha suposat en total una inversió de prop de 40.000 € de fons propis.

Pròximament, s'escometrà també les millores del sòl de les pistes de tenis i frontó, a més de l'inici dels nous vestuaris del camp municipal de futbol.

Arxivat a:

Destacats