Vila-real obri les portes de la final de la Copa Caixa Popular

Marc i Conillet s'enfronten a Francés i Hilari en la primera semifinal de la competició

Guardar

Francés i Hilari, semifinalistes de la competició - Funpival
Francés i Hilari, semifinalistes de la competició - Funpival

El trinquet de Vila-real coneixerà hui el nom dels primers finalistes de la Copa Caixa Popular d’escala i corda. Serà després de la disputa de la semifinal que enfrontarà l’equip de Montserrat de Marc i Conillet contra el de Pedreguer-masymas amb Francés i Hilari.

Si les dos parelles han arribat a les semifinals després de dos mesos competint i de superar dos fases, això significa que es troben en un bon moment per a jugar. I, efectivament, els quatre pilotaris han donat molt a parlar, sempre en positiu, pel gran moment de forma pel qual travessen.

Així les coses, si tots quatre juguen el que poden i saben, la semifinal de Vila-real pot ser una gran partida. Amb dos parelles semblants i al mateix temps molt diferents, perquè estan configurades amb un jugador de gran pilotada i un altre de tall més tècnic; encara que en equip la pegada està al rest i la subtilesa davant, i a l’inrevés en la formació rival.

Els vencedors coneixeran els seus rivals el diumenge al migdia, que és quan es jugarà la segona semifinal al trinquet de la Pobla de Vallbona. En este cas, amb la formació local de Puchol II i Álvaro Gimeno mesurant les seues forces contra la de Dénia de José Salvador i Tomàs II. Esta també és una eliminatòria que apunta molt alt pel que fa a l’espectacle.

Destacats