Torna la Copa Caixa Popular

La gran competició per parelles de la pilota professional arranca el 13 de setembre en raspall i el 15 de setembre en escala i corda amb l'absència de Nacho per motius físics

Guardar

Brisca i Ian, campions l'any passat en raspall - Funpival
Brisca i Ian, campions l'any passat en raspall - Funpival

La Fundació per la Pilota Valenciana ha anunciat ja el cartell de la pròxima Copa Caixa Popular, la gran competició per parelles de la pilota professional en la modalitat d'escala i corda i en la de raspall. 

En cada modalitat, les huit parelles han estat distribuïdes en dos grups, A i B, per a la disputa de la primera fase que constarà de dotze partides, tres per cada equip. En acabar esta ronda, el quart classificat de cada grup serà eliminat i els tres equips restants accediran a la segona fase.

En la segona fase, els equips començaran de zero en la seua puntuació i es tornaran a distribuir en dos grups de la següent manera: el primer i tercer classificat del Grup A, més el segon del Grup B. Per altra part competiran el primer i tercer del Grup B, més el segon del Grup A. En cada grup, els tres equips s’enfrontaran entre si dues vegades, de manera que es disputaran un total de dotze partides. En acabar esta segona fase, els líders de cada grup aconseguiran el premi de la classificació per a les semifinals, on no s’enfrontaran.

Per a decidir els seus rivals en les altres dues places de semifinals, es jugaran dues eliminatòries que enfrontaran al segon classificat del Grup A contra el tercer del Grup B i al segon classificat del Grup B contra el tercer del Grup A.

Després d’açò solament quedaria decidir el títol en la gran final, que es disputarà a partida única a mitjans del mes de novembre.

La Copa Caixa Popular de raspall començarà el dimecres de la setmana que ve, dia 13 de setembre, a la localitat de Castelló de Rugat. En la Copa Caixa Popular d’escala i corda, el tret d’eixida tindrà lloc el 15 de setembre al trinquet de Vilamarxant.

En la configuració dels equips destaca, en escala i corda, l'absència de Nacho, el mitger campió de la temporada passada i un dels millors jugadors en la seua posició a dia de hui. Segons ha pogut saber Volea, el pilotari de Beniparrell pateix problemes físics que el mantindran allunyat dels trinquets algunes setmanes. En raspall, per contra, destaca la reaparició de Sanchis després d'una llarga temporada absent de les grans competicions per una lesió al dit.

En la Copa Caixa Popular de raspall la configuració dels grups de la primera fase i els equips és la següent:

Grup A:

CASTELLÓ DE RUGAT: Ian i Brisca

EL GENOVÉS: Badenes i Tonet IV

BARXETA: Moltó i Murcianet

ONTINYENT: Iván i Sanchis

 

Grup B:

CASTELLÓ: Marrahí i Raúl

OLIVA: Salelles II i Canari

LA LLOSA DE RANES: Montaner i Seve

XERACO: Vicent i Lorja

 

En la Copa Caixa Popular de la modalitat d’escala i corda, la configuració dels grups de la primera fase i els equips és la següent:

Grup A:

BENIDORM: Pere Roc II i Santi

LA POBLA DE VALLBONA: Puchol II i Álvaro Gimeno

ALMUSSAFES: De la Vega i Jesús

DÉNIA: José Salvador i Tomàs II

 

Grup B:

MONTSERRAT: Marc i Conillet

MURLA: Giner i Héctor

VILA-REAL: Salva Palau i Javi

PEDREGUER-masymas: Francés i Pere

Destacats