Una Lliga CaixaBank com una catedral

Cinc trios competiran pel torneig més important de la temporada, amb la gran final al trinquet Pelayo de València el 3 de desembre

Guardar

Presentació de la Lliga CaixaBank - Fedpival
Presentació de la Lliga CaixaBank - Fedpival

Els temps estan canviant. Per primera vegada en els seus 155 anys d'història, el trinquet Pelayo de València acollirà el pròxim 3 de desembre la seua primera gran final femenina. Serà la final de la XVII Lliga CaixaBank de raspall femení professional, que s'ha presentat hui i que arrancarà el pròxim dia 16 al mateix trinquet Pelayo. En esta competició, cinc equips de tres jugadores cadascú es veuran les cares per tal d'arribar a la final de la lliga de raspall femení més important de la temporada.

Un total de quinze jugadores prendran partida en aquesta dessetena edició de la Lliga CaixaBank, distribuïdes en cinc equips. Irene de Massamagrell i Myriam de l'Alqueria d'Asnar, parella que alçà el títol l'any passat juntament amb Júlia de Tavernes de la Valldigna, formarà enguany amb Joana de Tavernes Blanques. Per la seua part, Júlia jugarà acompanyada d'Aida de Moixent i Anabel de Tavernes Blanques.

Victoria de València, vigent campiona Individual, compartirà formació amb Natalia de Navarrés i Mireia de Massamagrell. Ana de Beniparrell jugarà amb Amparo de Moncada i Isabel de Rafelbunyol. Per últim, Erika de l'Alqueria d'Asnar, Mar de Bicorp i Marina d'Algímia d'Alfara completen la llista de conjunts aspirants al títol de la Lliga.

La competició arrancarà a Pelayo el dijous 16 de novembre a les 17.00 h., amb la partida Victoria, Natalia i Mireia contra Irene, Myriam i Joana. A continuació, l'equip d'Ana, Amparo i Isabel s'enfrontarà al d'Aida, Anabel i Júlia. 

L'altra formació, Erika, Mar i Marina, haurà d'esperar fins el diumenge dia 19 de novembre, quan s'estrenarà al trinquet de Sueca davant l'equip de Victoria a les 12.30 h. El mateix diumenge 19, de vesprada, jugaran al trinquet de Benissa Irene, Myriam i Joana contra Ana, Amparo i Isabel.

La Lliga també visitarà els trinquets de Bellreguard -dijous 23-, Piles i Ontinyent -diumenge 26-, abans de tornar a Sueca el dimarts 28, on quedaran decidits els equips que jugaran les finals pel títol i pel tercer lloc el dissabte 3 de desembre.

Destacats