Hores decisives en la Copa Caixa Popular

Este cap de setmana es disputen les semifinals del torneig en la modalitat de raspall i es defineixen els quatre equips aspirants al títol en escala i corda

Guardar

Moltó i Murcianet, semifinalistes de la Copa - Funpival
Moltó i Murcianet, semifinalistes de la Copa - Funpival

Concentració de partides decisives este cap de setmana en la Copa Caixa Popular. Sense cap marge d'errada per als equips que aspiren al títol, tant en la modalitat d'escala i corda com en la de raspall.

En la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda es descobriran les parelles que completaran les semifinals. Per a això és necessari disputar les eliminatòries d’accés. El bitllet per a les ‘semis’ eixirà dels guanyadors d’estes. Després d’una segona fase que ha servit per a repartir les places de cada parella, ara és el torn dels enfrontaments directes. El primer torn serà este divendres al trinquet de Vilamarxant. Els representatius de la Pobla de Vallbona, amb Puchol II i Álvaro Gimeno, s’enfrontaran als de Vila-real, amb Salva Palau i Javi. Un duel que desembocarà en la plaça de la semifinal on espera la parella de Dénia, amb José Salvador i Tomás II. En este cas, el passe a la final es decidirà el dia 12 de novembre al trinquet de la Pobla de Vallbona.

Pel que respecta a l’altra plaça de ‘semis’ en joc, serà este dissabte al trinquet de Pelayo. Les formacions de Montserrat, amb Marc i Conillet, i de Benidorm, amb Pere Roc II i Santi, es batran per a continuar vius en la competició. La victòria en esta eliminatòria significarà la classificació per a l’altra semifinal. En este cas, el guanyador jugarà contra el conjunt de Perdreguer–masymas, amb Francés i Hilari, al trinquet de Vila-real.

Els campions de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda es coneixeran el dia 18 de novembre en la gran final al trinquet de Dénia.

En el cas de la IX Copa Caixa Popular de raspall, la competició està més avançada. Este cap de setmana es viuran les semifinals i es decidiran els dos equips que competiran pel títol el dia 11 de novembre a Oliva.

La primera semifinal tindrà lloc al trinquet del Genovés, on el binomi local, amb Badenes i Tonet IV, es batrà amb el representatiu de Barxeta, amb Moltó i Murcianet, este divendres. L’endemà serà el torn de la segona semifinal al trinquet de la Llosa de Ranes. Ací, l’equip de Castelló de Rugat, amb Ian i Brisca, competiran per un lloc a la final amb la formació de Castelló, amb Marrahí i Raúl.

Aquelles parelles que guanyen les semifinals seran les que es disputaran el títol de la IX Copa Caixa Popular de raspall a Oliva.

Destacats