El Diputació d'Alacant busca parella a Ondara

Pere Roc II i Héctor s'enfronten a Francés i Jesús per un lloc en la final del diumenge pel matí a Dénia, on esperen Giner i Santi

Guardar

Francés va ser campió en Torrent - Funpival
Francés va ser campió en Torrent - Funpival

El Trofeu Diputació d'Alacant d'escala i corda busca parella activament. La competició té esta vesprada una cita a Ondara (18.30 h.), on dos equips potents i compensats es juguen un lloc en la final del torneig, el pròxim diumenge a Dénia (11.30 h.). En concret, la dupla de Francés i Jesús, d'una banda, i la de Pere Roc II i Héctor, per l'altra, són les dos formacions aspirants a classificar-se per a la final d'este emblemàtic campionat d'estiu.

Francés i Jesús van ser els primers a classificar-se per a la semifinal en véncer a Puchol II i Conillet per 60-45. Després de començar per darrere en el marcador, Francés i Jesús es van apoderar de la partida. Quinzes disputats que queien en favor dels guanyadors amb el de Petrer creixent amb el pas dels jocs. Cal afegir que l’estiu de Francés està sent molt notable, ja que fa res es va proclamar campió del Trofeu Ciutat de Torrent, i té a tir la segona final en tres trofeus estivals disputats en escala i corda, després del torrentí.

Per la seua part, Pere Roc II i Héctor van accedir a les ‘semis’ en guanyar a Salva Palau i Javi per 60-30. Una victòria on el mitger de la Vall de Laguar va destacar amb una actuació formidable tant a l’hora de defendre com per atacar el quinze. Tot açò amb Pere Roc II en un gran estat de forma i aprofitant la seua sapiència sobre el trinquet de Benidorm, on es va disputar esta eliminatòria.

Hui, a Ondara es disputen el pas a la final, el pròxim diumenge 30 de juliol al trinquet El Rovellet de Dénia. Allí estaran, puntuals a la cita, Giner i Santi, classificats per a la final des de que van eliminar José Salvador i Pere el passat 15 de juliol a Petrer (60-55).

Destacats