La Copa de la il·lusió

La Copa 2 Caixa Popular de raspall i escala i corda comença el pròxim 6 d'octubre amb els millors jugadors joves i els que lluiten per una oportunitat en l'elit

Guardar

Julio Palau, un dels aspirants al títol - Funpival
Julio Palau, un dels aspirants al títol - Funpival

La Copa 2 Caixa Popular és la competició de la il·lusió. El títol per als campions, més que un trofeu, és la reivindicació. Guanyar la Copa 2 Caixa Popular és una de les maneres d'obrir la porta de la pilota d'elit. Per als més joves, per als jugadors que lluiten per tindre cabuda en els grans cartells, per als que se recuperen d'una lesió o d'una fase de joc irregular, la Copa 2 Caixa Popular és el moment de dir la seua.

Enguany, de nou, la competició es desenvoluparà en les dues modalitats professionals. En cada una s’han configurat sis equips que han estat distribuïts en dos grups per a la disputa de la fase regular, que constarà de dotze partides i en la qual cada parella participant completarà quatre confrontacions. En acabar esta ronda, els dos millors equips de cada modalitat accediran a les semifinals, que seran a partida única, per a concloure després amb la final.

Moltes de les partides es jugaran en el mateix trinquet i dia que les de la Copa Caixa Popular i obriran la sessió del recinte en qüestió.

Per la seua banda, la Copa 2 Caixa Popular de raspall començarà el divendres 6 d’octubre al trinquet de Piles, mentre que l’última partida de la fase regular es disputarà el dimarts 31 d’octubre a Oliva. Els altres trinquets que visitarà el campionat durant esta ronda seran els de la Llosa de Ranes, El Genovés, Bellreguard i Xeraco.

La configuració dels equips i dels grups és la següent:

Grup A:
Joan i Bossio
Bonillo i Sergi
Ramón i Marc

Grup B:
David i Momparler
Boronat i Rafa
Feo i Néstor

En la Copa 2 Caixa Popular d’escala i corda, la jornada inaugural també tindrà lloc el divendres 6 d’octubre, però al trinquet de Vilamarxant, mentre que la darrera partida de la fase regular es jugarà el 28 d’octubre a Pelayo. Entretant, el campionat visitarà a més els trinquets de Dénia, Guadassuar, Vila-real, la Pobla de Vallbona, Massamagrell, Pedreguer i Xàbia.

Els equips participants i els grups són els següents:

Grup A:
Julio Palau i Javi Campos
Adrián II i Bueno
Mario i Guillermo

Grup B:
Diego i Carlos
Vicent i Monrabal II
Alejandro i Hilari

Destacats