La Copa Caixa Popular pren impuls

La competició completarà este divendres fins a tres partides programades als trinquets de Piles, Vilamarxant i Vila-real

Guardar

Montaner, en una partida de la Copa Caixa Popular - Funpival
Montaner, en una partida de la Copa Caixa Popular - Funpival

La Copa Caixa Popular completarà este divendres fins a tres partides programades als trinquets de Piles, Vilamarxant i Vila-real.

Al recinte de la Safor continua la competició a raspall, que va començar el passat dimecres. Serà la segona partida de la fase inicial i també segona en el Grup B, en este cas enfrontant a l’equip d’Oliva de Salelles II i Canari contra el de Xeraco amb Vicent i Lorja.

Dos parelles més que comencen a competir amb l’esperança i voluntat d’arribar molt lluny. Capacitat i poders en tenen; ara cal comprovar com s’acoblen els jugadors i si són capaços de rendir d’acord amb les seues possibilitats.

Pel que respecta als trinquets de Vilamarxant i Vila-real, estos són els escenaris que acolliran les partides inaugurals de la XVI Copa Caixa Popular d’escala i corda.

Al recinte del Camp de Túria jugaran l’equip de Pedreguer-masymas, amb Francés i Hilari com a substitut del lesionat Pere, i el de Montserrat amb Marc i Conillet. Estes parelles estan enquadrades en el Grup B.

En el trinquet castellonenc, i en este cas en partida corresponent al Grup A, la parella de Benidorm de Pere Roc II i Santi s’enfrontarà a la d’Almussafes amb De la Vega i Jesús.

Les dos partides es presenten força interessants i els quatre equips llests per a encetar un camí complicat que en esta primera fase acabarà amb l’eliminació de l’equip amb menys puntuació de cada grup.

Destacats