La web per a aconseguir els bons comercials de València es col·lapsa davant l'allau de peticions

La venda està pausada temporalment davant la gran demanda de la ciutadania

Guardar

Comerç local
Comerç local

L'Ajuntament de València ha obert el termini per a aconseguir els Bons Comerç de 2022. Una iniciativa molt esperada pel conjunt de la ciutadania que ha portat a col·lapsar la web de venda. Així, el gran allau de sol·licituds ha fet que la venda d'aquests bons comerç s'haja pausat temporalment, per la qual cosa aquelles persones interessades hauran de continuar intentant-ho al llarg del matí fins que se solucione la incidència.

I és que en el matí d'aquest dilluns 3 d'octubre es donava el tret d'eixida a una nova edició d'una iniciativa que l'any passat va ser tot un èxit, esgotant-se els bons en unes poques hores. Per això, des de l'Ajuntament de València s'ha doblegat el pressupost fins als 1,6 milions d'euros, incrementant-se la venda fins als 27.882 bons.

Els bons comerç d'aquest 2022 seran vàlids fins al 30 de novembre. Les persones interessades podran comprar el 50% del bo, 50 euros, ja que l'altre 50% l'aporta el Consistori. Així, aquelles persones que compren aquest bo tindran la possibilitat de canviar-lo per compres de fins a 100 euros entre un ampli ventall de comerços locals adherits.

El principal objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar les compres en el comerç local i de proximitat de la capital del Túria, aconseguint, així, fer front a les conseqüències econòmiques que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 en aquest sector.

Una vegada es restablisca la venda en la pàgina web, l'accés als bons es determinarà per ordre de petició i es concediran a totes les persones fins a fi d'existències.

Arxivat a:

Destacats