Vols convertir-te en un Ninot Faller?

Amb aquesta iniciativa, podràs tenir un Ninot amb la teua cara en la Falla de Movistar

Guardar

ninot-fallero
ninot-fallero

Recórrer les Falles de València per a contemplar els divertits ninots és una tradició que la majoria dels valencians gaudeixen durant les nostres festes. No obstant això, formar part d'aquests extraordinaris monuments fallers era molt complicat fins ara.

Movistar ha organitzat un càsting en línia, que acabarà el pròxim 13 de febrer, amb l'objectiu de trobar a tres amants de les Falles que vulguen posar la seua cara a un ninot, que serà exposat en la Falla de Telefónica. Una oportunitat perfecta, que per segon any consecutiu, t'ofereix la possibilitat de formar part del monument faller, igual que ho fan polítics, esportistes, cantants, etc.

Per a participar tan sols has de ser major d'edat, i pujar una selfie divertida a Twitter o Instagram, utilitzant el hashtag #quieroserninot2017. En l'anterior edició, al voltant de 400 candidats van pujar la seua foto per a convertir-se en el ninot de la Falla situada en el carrer Marqués de Sotelo.

El concurs finalitzarà dilluns que ve, 13 de febrer, i eixa mateixa setmana es coneixerà el nom dels tres guanyadors, seleccionats per un jurat professional format per representants del món faller i de Telefónica.

A més, tots els guanyadors tindran l'oportunitat de gaudir, al costat d'un acompanyant, d'una de les mascletàs des de la balconada de l'edifici de Telefònica en la Plaça de l'Ajuntament.

El 19 de març, dia de la cremà, podran triar si volen que el seu ninot faller es creme al costat de la resta del monument, o li'l volen portar a casa.

No obstant això, açò no acaba ací, ja que, enguany, Telefónica i el Valencia Basket s'han unit perquè qualsevol aficionat al bàsquet puga posar la seua cara a un ninot vestit amb l'equipació de l'equip Taronja. Aquest ninot també s'unirà a la Falla de Movistar, situada en el carrer Marqués de Sotelo.

Per a participar, a part de ser major d'edat, és necessari pujar una selfie amb alguna peça del club Valencia Basket, com una samarreta o una bufanda, i utilitzar el hashtag #NinotTaronja. En el tuit, també s'ha d'especificar la persona que participa.

El termini acaba també el 13 de febrer. I eixa mateixa vesprada, s'anunciaran els 5 tuits finalistes, en els quals es valorarà l'originalitat dels textos i les fotografies. Serà el dimarts, 14 de febrer, quan es realitzarà el sorteig, a través de l'aplicació Easypromos, i es coneixerà al guanyador.

Arxivat a:

Destacats