València utilitzarà part del seu romanent en instruments financers perquè invertisquen startups i pimes locals

Borja Sanjuán: "Como ciudad tenemos un sector innovador y emprendedor muy potente, queremos aprovecharlo y crecer juntos"

Guardar

El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán
El regidor d'Hisenda, Borja Sanjuán

"Com a ciutat tenim un sector innovador i emprenedor molt potent al qual volem donar suport. Per això, volem aprofitar el romanent municipal per a crear noves línies de finançament perquè no solament siga l'ajuntament el que faça inversions per a la reactivació, sinó que totes les empreses i pimes de la ciutat de València puguen mirar al postcovid pensant des d'una perspectiva de transformació i digitalització per a ser més competitives", ha anunciat el regidor d'Hisenda Borja Sanjuán.

L'Ajuntament de València vol redirigir els seus propis recursos "aprofitant la bona salut financera del consistori -que ha passat de ser un dels més endeutats a un dels quals més múscul financer té- per a habilitar instruments de finançament que permeten a les empreses i pimes de la ciutat de València invertir amb recursos públics".

"D'aquesta manera, l'Ajuntament és un agent actiu que pot ajudar a fer més grans les bones idees que ja estan sorgint a la ciutat", ha concretat el regidor d'Hisenda. "Volem ser un ajuntament emprenedor, per això mobilitzarem recursos perquè siguen les mateixes pimes, les mateixes startups, les mateixes empreses de la ciutat de València les que decidisquen en què invertir. No volem ser dirigistes perquè la innovació no és una qüestió de sectors, sinó posar recursos a la disposició de la transformació de tots els sectors. L'aposta és pel valor afegit, per la capacitat de crear ocupació i de més qualitat", ha matisat Sanjuán.

Destacats