València signa un conveni amb la Fundació del Levante UD per a la integració de les persones amb discapacitat

Guardar

Isabel Lozano signa un conveni anb la Fundació Levante
Isabel Lozano signa un conveni anb la Fundació Levante

L'Ajuntament de València i la Fundació del Levante UD "Cent anys" han signat un nou conveni per a la integració social, a través de l'esport, de les persones amb discapacitat. El conveni té una durada de quatre anys, prorrogables per altres dos anys més, i la Fundació rebrà 20.000 euros per anualitat. A canvi d'aquest conveni, la Fundació granota "Cent anys" realitzarà activitats esportives i formatives en centres educatius i centres d'atenció a persones amb discapacitat de la ciutat, amb especial atenció als col·lectius de menors en situació de vulnerabilitat.

Amb aquest conveni, la Fundació s'obliga a interactuar amb un mínim anual de deu centres educatius de la ciutat i altres deu centres d'atenció a persones amb discapacitat. Els alumnes dels centres escollits cada any podran participar en jornades formatives, actes esportius i també podran assistir als entrenaments i als partits de l'equip. L'objectiu és afavorir la participació i la inclusió social dels menuts i menudes amb diversitat funcional de la ciutat així com contribuir a la difusió dels valors de sacrifici, constància, esperit de superació i treball en equip.

La regidora de Benestar Socials, Isabel Lozano, afirma que "per a l'Ajuntament és magnífic poder signar aquest conveni amb la Fundació "Cent anys" del Levante Unión Deportiva perquè la Fundació representa i és un exemple magnífic de la inclusió social de les persones amb discapacitat". En aquest sentit, Lozano ha destacat que "des de la Fundació ja porten deu anys treballant en equip amb persones amb discapacitat i, per això, són un exemple d'esport adaptat". La regidora ha subratllat que, amb aquest conveni, "recolzem tota la tasca de sensibilització social que fan en escoles, en mitjans de comunicació, en l'àmbit esportiu i social, sobre la capacitat de totes les persones per practicar esport i tindre una vida plena en la nostra societat".

D'altra banda, la fundació granota és enguany una de les entitats guardonades amb un dels premis municipals "Implica't", que reconeix les empreses i organismes que hagen contractat persones amb discapacitat intel·lectual en l'últim any a la ciutat de València.

Arxivat a:

Destacats