València s'acomiada de l'estiu amb les millors activitats a l'aire lliure per a tots els públics

Descobreix les millors activitats a l’aire lliure de les quals podràs gaudir durant les últimes setmanes d’agost

Guardar

ruta-mitos-y-leyendas-a-la-luna-de-valencia
ruta-mitos-y-leyendas-a-la-luna-de-valencia

L'estiu s'acaba i, per això, hem d'aprofitar al màxim les poques setmanes de vacances que encara ens queden. Per a això, us proposem algunes activitats per a gaudir a l'aire lliure del bon clima diürn i nocturn de la província de València.

Descobrir paratges naturals, realitzar visites guiades per les nostres ciutats a la llum de la lluna, practicar esport gratuïtament a les nostres platges o gaudir del millor cinema 'a la fresca', són alguns dels plans que podreu dur a terme durant aquestes últimes dues setmanes d'agost.

VISITES NOCTURNES PER CIUTATS AMB ENCANT

Les visites nocturnes s'estan posant de moda, i València i Paterna s'han sumat a la tendència. La capital de la nostra comunitat ofereix, tots els divendres d'agost, visites guiades nocturnes per 10 € al llarg de la ciutat. La ruta, anomenada 'Mites i llegendes a la lluna de València', és un viatge pels monuments més emblemàtics i els punts amb més encant de la nostra urbs.

Paterna, d'altra banda, també ha aprofitat les seues festes patronals per a oferir, cada divendres d'agost, una visita guiada pels llocs d'interés d'aquest municipi situat prop de València. La localitat valenciana ha sabut aprofitar que les seues emblemàtiques 'coves' apareixen en la reeixida pel·lícula 'Dolor i glòria' d'Almodóvar per a, d'aquesta forma, acollir un públic més variat a aquesta visita guiada crida 'A la lluna de Paterna'.

MULTI-AVENTURES EN PARATGES NATURALS

Si el que t'agrada és el senderisme i la naturalesa, les dues següents propostes t'encantaran. El municipi interior Sot de Chera ofereix, per un preu de 80 €, gaudir d'un dia i una nit d'una sessió de multi-activitat durant la teua estada en el Centre de Turisme Rural el Cerrao. Allí, podràs descarregar adrenalina amb activitats com el pont tibetà, la tirolina o el tir amb arc.

Si el que et preocupa és els diners, una altra opció més assequible és l'Alberg Multiaventura Actio, situat en la localitat d'Alborache. Per tan sols 18 euros (i 13 els xiquets), podràs gaudir d'un dia de connexió amb la naturalesa per a, així, desconnectar amb la rutina diària. Per 25 euros més, pots passar el cap de setmana complet en l'alberg.

CINES A la FRESCA

A la ciutat de València, el cinema a la fresca és una tradició que diverses institucions culturals, públiques i privades han seguit durant anys. Si eres un amant del cinema, el teu pla perfecte és aquest, ja que no hi ha res millor per a un cinèfil que gaudir del seté art sota la llum de la lluna.

La Filmoteca d'Estiu, el cicle Cinema a les Platges promogut per València Turisme, el cinema a la fresca del Centre del Carmen Cultura Contemporània o el nou La Marina Shark Film Festival -que tindrà lloc els dies 30 i 31 d'agost en la piscina de la Marina de València- són totes les opcions per a gaudir del cinema com mai abans.

ESPORT GRATUÏT A la MALVA-ROSA

La platja de la Malva-rosa ofereix unes àmplies instal·lacions per a practicar tota mena d'esports: voleibol de platja, futbol platja, activitats dirigides (fitness, pilates, ioga, taitxí, gap, cross training...), tota classe d'esport adaptat per a persones amb mobilitat reduïda, handbol platja, entre molts altres esports.
Destacats