València reforça l'inici de curs amb l'increment de plantilla en els col·legis i escoletes municipals

L'Ajuntament incorpora 26 nous treballadors i treballadores que se situaran en diferents serveis

Guardar

Un professor explica en la pissarra davant la mirada d'una alumna
Un professor explica en la pissarra davant la mirada d'una alumna

La Junta de Govern Local aprovarà divendres la incorporació a la plantilla municipal de 26 nous treballadors i treballadores en diferents servicis. La plantilla d'Educació serà la que s'incrementarà amb un major nombre de persones, 14. Del total de nomenaments, 20 persones ho faran com a personal interí i 6 com a personal funcionari en pràctiques.

La regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, ha informat hui d'aquest acord que, segons les seues paraules "és una mostra del fet que el foment de l'educació pública és un pilar fonamental de la política del govern de Joan Ribó, que es concreta en una millora constant de les infraestructures educatives". En aquest sentit, la regidora s'ha fet ressò de la posada en marxa, aquesta mateixa setmana, de les primeres pèrgoles d'energia fotovoltaica per a autoconsum en el Col·legi Municipal Santiago Grisolía, "un projecte pioner que implantarem en tots els centres educatius municipals o en la construcció de noves escoletes municipals com la que està ja en marxa al Cabanyal o la que obrirà les portes a finals de setembre al Torrefiel, l'Escoleta Clara Campoamor".

"Aquesta aposta per l'educació pública es manifesta també en el constant increment de la plantilla. Concretament, aquesta mateixa setmana s'incorporaran 12 noves educadores infantils per a l'Escoleta Clara Campoamor, a més hem nomenat 2 nous orientadors escolars que garantiran una atenció i una educació de qualitat als nostres xiquets i xiquetes", ha detallat Notario.

Segons ha informat la regidora, el Servici d'Activitats també veurà incrementada la plantilla aquesta setmana amb la incorporació de dos arquitectes i un tècnic superior d'administració General. D'altra banda, Gestió Tributària Cadastral i Projectes Europeus incorporaran un nou tècnic d'administració general i el Servici de tecnologies de la informació i la comunicació un tècnic superior informàtic per a ciberseguretat.

Pel que fa al personal funcionari de carrera, La Junta de Govern Local aprovarà divendres el nomenament de nous 6 Tècnics de Gestió Ambiental procedents de l'Oferta Pública de Treball de 2016

"La millora de la gestió de personal ha estat una constant des que arribarem a l'Ajuntament, uns anys en els quals el govern de Joan Ribó ha implementat un gran nombre de mesures, posant en el centre les i els treballadors, la qual cosa ha fet del nostre ajuntament un referent per a altres administracions", ha conclòs Notario, en detallar que entre eixes mesures s'inclou "l'increment constant de la plantilla municipal en més de 500 persones des de 2016, el disseny d'un pla de formació amb un pressupost quadruplicat, l'aprovació d'ofertes d'ocupació cada any, l'aprovació d'un protocol de teletreball inspirat en altres administracions públiques europees o mesures pioneres com les implantades durant la pandèmia o en el procés de consolidació de les places ocupades per personal interí".

Destacats