València: la capital de l'arròs

Guardar

Paella valenciana
Paella valenciana

Quan parlem de València ens poden vindre al cap moltes coses: mar, petards, oceanogràfic, falles, castells interminables...però quan ens referim a la gastronomia de la nostra ciutat la primera cosa que ens ve a la ment són els seus arrossos, cuinats de moltes maneres diferents i amb diversos ingredients, mesclats entre si.

Les seues varietats són infinites entre les quals destaquem la paella de marisc, paella de conill, arròs amb llamàntols, arròs negre, arròs caldós, arròs al forn i, per descomptat, la típica paella valenciana coneguda internacionalment. Foto: restauranteporton.com

Al llarg de la ciutat es pot gaudir de grans arrosseries on poder anar a degustar els seus magnífics arrossos. Entre ells podem destacar El Porta gran, situat en El Carrer Barraca número 40 en el que es pot gaudir d'un ambient acollidor amb un menú mediterrani on destaca l'arròs amb llamàntols i cigales.

D'altra banda, es troba l'arrosseria El Mornell situada en el Dinyar. Gràcies a la proximitat de l'albufera fan que siga un lloc molt especial en el que el plat estrela és la paella amb llamàntol o nècores, entre moltes altres especialitats.

Foto: casaisabel.es Foto: casaisabel.es

Però, a qui no li abelleix menjar-se un arròs després d'un diumenge de platja? I ací és on entra el paper del restaurant Casa Isabel, arrosseria situada en una de les platges més visites de la ciutat del Túria, la Malvarosa. En este restaurant a més d'una gran varietat de plats, oferiex una àmplia carta de paelles així com d'arrossos melosos i caldosos.

11018303_1640043852882107_78521980168298125_n Foto: lapepica.comPerò sens dubte no volem deixar un referent en la ciutat. Es tracta de la Pepica que es troba en l'avinguda Neptú 9 a València. És l'emblema per a degustar i assaborir una bona paella. Ja va camí dels seus 120 anys i a més, ha comptat amb visites cèlebres.

A pesar d'estes arrosseries comentades anteriorment, destaquem que València compta amb una infinitat de restaurants en què degustar diferents tipus d'arròs cuinats de manera única i especial.

Arxivat a:

Destacats