València Inserta promou un nou conveni per a la contractació de persones en situació de vulnerabilitat

Guardar

La regidora Isabel Lozano amb representant de l'empresa OHL Servicios INGESAN SA
La regidora Isabel Lozano amb representant de l'empresa OHL Servicios INGESAN SA

L'Ajuntament de València ha tancat un nou conveni per a la contractació de persones en situació d'especial vulnerabilitat en el marc del programa València Inserta, una iniciativa que afavoreix la inclusió laboral de persones que es troben en situació o risc d'exclusió, provinents dels Centres Municipals de Servicis Socials, en empreses amb Responsabilitat Social Empresarial. En aquest cas, l'acord se signarà amb l'empresa OHL Servicios-INGESAN SA, per un període de 4 anys.

Així ho ha anunciat la regidora de Serveis Socials, Isabel Lozano, qui ha recordat que el Projecte València Inserta "ha apostat des dels seus inicis per la col·laboració amb tot el teixit empresarial de la ciutat de València per a la contractació de persones vulnerables, persones en risc d'exclusió social, que per les seues característiques tenen grans dificultats per a accedir al mercat laboral, més encara en èpoques com les actuals on els col·lectius més vulnerables pateixen els revessos econòmics derivats de la crisi".

D'aquesta manera, l'empresa OHL Servicios-INGESAN SA se suma a una iniciativa en la qual ja participen empreses com Clece, Eulen, Osga, Alcampo, S.A.V, Limpiezas LAC, Norauto, FCC o Equal, entre altres. L'objectiu de la signatura d'aquesta sèrie de convenis és impulsar la inserció laboral de persones desocupades en situació de vulnerabilitat que formen part dels programes d'inclusió gestionats pel consistori.

L'empresa OHL Servicios INGESAN SA, integrada en el del Grup OHLA, és una empresa especialitzada en els servicis de neteja general, neteja hospitalària, jardineria i manteniment, amb àrea d'influència en tota la Comunitat Valenciana, i per tant a València província i la seua àrea metropolitana, que és l'àmbit d'actuació del Projecte València Inserta. Per la seua demanda d'ocupació, des de València Inserta es van seleccionar persones que compliren amb el perfil sol·licitat, derivades des dels Servicis Socials municipals, així com dels centres d'especialitat que conformen el projecte.

Tal com se subratlla en el conveni, OHL Servicios INGESAN SA dona suport a la inserció laboral de col·lectius desfavorits i aposta per una societat lliure de violència de gènere. "Per això –ha subratllat la regidora Lozano- des de València Inserta s'espera que la signatura d'aquest conveni permeta aconseguir contractacions de col·lectius amb major dificultat a l'accés al mercat laboral, afavorint la seua inclusió social, en poder treballar més estretament amb una de les empreses amb major possibilitat d'ocupació en el sector dels servicis".

Destacats