València Extra supera el seu rècord i estrena nous continguts al setembre

Guardar

fondolinkedin
fondolinkedin

Acaba agost i València Extra torna a tancar un mes amb més visites. I és que malgrat que el consum de mitjans i televisions es redueix de forma considerable durant els mesos estivals, València Extra no ha parat de pujar i segueix sense tocar sostre.

Durant el mes d'agost guanya més de 6.000 visites, superem ja les 30.000 visites i un còmput total de més de 18.000 usuaris únics durant aquest mateix mes. Des de l'equip de València Extra volem donar les gràcies a tots els que ens segueixen cada dia per a conéixer l'actualitat del seu barri, del seu poble i també del seu equip esportiu.

Nous continguts

A partir de demà, a València Extra tindreu encara molt més. Un extra d'informació, un extra de vídeos i també un extra de cultura. Per als nostres lectors habituals, activem el butlletí. D'aquesta forma podreu rebre en el vostre correu electrònic el més destacat del dia a primera hora.

A més, Extra creix amb les seccions de Cinema, Televisió i Sèries. En elles, podreu conéixer les últimes estrenes de cinema, l'actualitat televisiva més destacada i com no, el món de les sèries que tants seguidors desperta dia a dia.

Si vos agraden els esports, no podeu perdre-vos els continguts especials i la nostra zona Territori Taronja on celebrarem com toca els 30 anys del València Basket.

App Smartphone València Extra

Ja podeu descarregar l'app de València Extra. En eixe mateix enllaç, pots baixar l'app de València Extra tant per a Iphone com per a Android. Revisa tota la informació de la nostra web a la nostra aplicació mòbil, gratuïta i ràpida. Més Extra, més propera, tot al teu telèfon intel·ligent.

Més Esperit Extra

A València Extra comencem el mes de setembre amb el mateix esperit i les ganes d'acostar l'actualitat a tots vosaltres. Tots els caps de setmana podreu viure el minut a minut dels nostres equips, en valencià com una gran senya d'identitat.

El nostre il·lustrador Miguel de la Rosa continuarà sorprenent amb les aventures i desventures de Superparao en la particular vinyeta de València Extra. I a més preparem un gran desplegament per a seguir vivint la tradició i les festes de la nostra Comunitat en viu i en directe per Periscope i també a través dels nostres reportatges audiovisuals.

L'equip de València Extra continua preparant interessants entrevistes des del punt extra que cada vegada guanya més adeptes i seguirem coneixent més emprenedors de la nostra terra.

Arxivat a:

Destacats