València Extra prepara un cinqué aniversari replet de novetats

El grup de comunicació farà un gran salt qualitatiu amb aquesta efemèride en la qual incorporarà grans novetats per als seus lectors

Guardar

Redacció de València Extra
Redacció de València Extra

El pròxim 22 de juny València Extra complirà cinc anys en línia i amb motiu d'aquesta efemèride tan singular, el grup de comunicació sorprendrà els seus lectors amb destacades novetats que vénen per a quedar-se en el dia a dia. Després d'aquesta primera etapa, el diari digital valencià aprofundirà encara més en la seua aposta per la informació de proximitat i pels periodistes, imprescindibles per a dur a terme aquesta tasca.

Fidel a la seua aposta per la informació de proximitat, el diari València Extra segueix i continuarà apostant pel valencià com a idioma principal i vehicular del grup i en els pròxims mesos, estrenarà nous formats que s'incorporaran al diari per a aportar amb accent propi més informació local. "Creiem que és el moment de fer un nou salt i estem convençuts que als nostres lectors els apassionaran les novetats que estem preparant", assegura Alejandro Ladrón de Guevara, director de València Extra.

En aquest cinqué aniversari, el diari avança en la seua implantació en totes les comarques de la província, les seues dades d'audiència creixen cada dia al costat del suport d'anunciants de tot el territori valencià. Des del mes vinent de maig i fins a octubre, els lectors podran conéixer progressivament les novetats del grup i gaudiran d'elles de primera mà.

UN GRUP VALENCIÀ QUE CONTINUA CREIXENT EN PLENA PANDÈMIA

El grup de comunicació es troba en plena etapa de creixement i expansió en plena pandèmia. Malgrat la situació del sector, des del grup confien en el seu projecte d'expansió. Així des de fa quasi dos anys va obrir una nova finestra d'informació, Castelló Extra, que informa cada dia des de les comarques del nord de l'actualitat més pròxima. Aquest segon diari del grup també continua experimentant un gran creixement a la seua província i confirma l'encert del grup per ampliar la cobertura informativa.

De la mateixa manera, el grup continua la seua aposta per la informació especialitzada. Així, la seua publicació en paper especialitzada Extra ja ha publicat 3 edicions i prepara la seua quarta edició que sorprendrà a tots els seus lectors. Extra és una publicació en paper editada en valencià i de distribució gratuïta. "El grup avança en el seu pla d'expansió amb noves línies que molt prompte coneixeran els nostres lectors", afirma David Rodríguez, CEO del grup de comunicació.

NOUS FORMATS PROP DE TU

València Extra sempre ha innovat a través dels seus continguts multimèdia. Així va estrenar fa ja dos anys Converses, un espai audiovisual de diàleg des del qual s'ha conversat amb protagonistes de tots els àmbits i ja prepara nous capítols.

L'aposta pels continguts transmèdia farà nous passos en els pròxims mesos on els lectors gaudiran de nous formats que està preparant l'equip de producció del diari digital. Ja falta menys per a anar revelant a poc a poc totes les novetats que s'incorporen a València Extra.

Arxivat a:

Destacats