El València CF es queda a les portes de ser campió de Copa

El partit s'ha decidit als penals amb una errada del valencianista Yunus Musah

Tifo de la graderia del València CF en La Cartuja (@valenciacf)

El Reial Betis s'ha proclamat campió de Copa del Rei en un partit que s'ha decidit en els penals després de l'empat a un gol durant els 90 minuts reglamentaris.

Borja Iglesias avançava al Reial Betis en els primers compassos d'un partit al qual li va costar entrar al conjunt valencianista. No obstant això, Hugo Duro va posar les taules en el marcador culminant un perfecte contraatac abans del descans.

El València CF va tindre oportunitats clares per a emportar-se el partit a l'inici de la segona part, mentre que el Betis es va recompondre però es va trobar amb un immens Mamardashvili, que va aconseguir que el conjunt 'che' arribara amb vida als minuts finals en els quals el partit va poder caure a qualsevol bàndol.

Una igualtat que es va mantindre durant els 30 minuts de la pròrroga i que van portar a decidir la final en els penals.

Uns penals que han tornat a ser cruels amb el València CF. Com succeïra en la final de Milà, els tirs des dels onze metres han decantat la balança cap a l'equip contrari. Un error en el llançament de Yunus Musah ha privat al conjunt blanc-i-negre d'aconseguir la seua novena Copa del Rei, proclamant com a campions al Reial Betis després d'imposar-se, en aquesta tanda, per 5-4.