València acull tres grans espectacles pirotècnics per Nadal

Consulta el calendari amb els actes pirotècnics programats a València per al Nadal de 2023

Guardar

Espectacle pirotècnic per Nadal a València
Espectacle pirotècnic per Nadal a València

València serà l'escenari de tres grans espectacles pirotècnics durant el Nadal de 2023. La ciutat viurà la màgia del Nadal amb el toc especial de la pólvora, que permetrà gaudir a veïns i visitants d'un calendari pirotècnic amb fins a tres cites destacades.

El punt de partida serà aquest mateix divendres, 1 de desembre. A partir de les 19.00 hores tindrà lloc l'encesa oficial del gran arbre municipal, de 20 metres, que s'ha instal·lat en la plaça de l'Ajuntament. Enguany, el tradicional encés de la il·luminació comptarà amb un espectacle pirotècnic que deixarà bocabadats a tots els presents. El cel de la ciutat es tenyiran de colors i formes, creant un espectacle visual únic des de l'Ajuntament que marcarà l'inici de les festivitats nadalenques.

Espectacle pirotècnic en la plaça de l'Ajuntament de València durant el Nadal
Espectacle pirotècnic en la plaça de l'Ajuntament de València durant el Nadal

Nit de Cap d'Any i Reis

La nit de Cap d'Any no es quedarà arrere, ja que València rebrà el nou any amb una gran festa en la plaça de l'Ajuntament que culminarà amb un espectacular esdeveniment pirotècnic per a rebre l'any 2024. Com a gran novetat, el pas al nou any se celebrarà amb quatre castells de focs artificials simultanis que es dispararan des de quatre punts de la ciutat, en una nit que promet ser inoblidable.

Finalment, el 5 de gener, després de la desfilada de la Cavalcada de Reis, els assistents viuran un tancament màgic del Nadal protagonitzat per un impressionant castell de focs artificials. Una explosió de llum i color que culminarà la celebració de l'arribada dels Reis d'Orient a la ciutat.

La pirotècnia, part fonamental de les celebracions a València, es converteix així en el fil conductor que enllaça aquests moments especials, brindant als ciutadans un Nadal 2023 única i inoblidable a veïns i visitants. La pólvora, amb el seu encant tradicional, s'erigeix en la protagonista que il·luminarà cada racó de València durant aquesta temporada festiva.

Destacats