València acull dues carreres nocturnes: una per a adults i una altra infantil

Encara estan obertes les inscripcions per a la carrera nocturna 'Ponle freno' de València

Guardar

Imatgen de la 15K Nocturna de València
Imatgen de la 15K Nocturna de València

València celebrarà, el pròxim 17 de juny, la carrera nocturna 'Ponle freno', que comptarà amb una modalitat infantil i una altra per a adults. Fins al moment, hi ha 1.700 persones inscrites, però encara estan obertes les inscripcions a través d'https://compromiso.atresmedia.com/ponlefreno/. Es podrà apuntar a la prova fins al mateix dia de la carrera.

Per a començar, la carrera infantil nocturna arrancarà a les 19.45 hores; mentre que les modalitats de 5.000 i 10.000 metres, en la qual participaran adults, començarà a les 20.30 hores. Tot el recaptat en aquesta prova esportiva que se celebrarà a la ciutat de València, el dissabte 17 de juny, es destinarà íntegrament a les víctimes dels accidents de trànsit.

El regidor d'Esports en funcions, Javier Mateo, ha explicat que es tracta d'una "cita molt especial per a València. Enguany, com a novetat, la carrera de 'Ponle freno' serà nocturna, sens dubte un al·licient perquè entrem en dates estivals i recórrer la ciutat a la nit té un component especial perquè totes les persones s'animen i participen en una carrera que, no sols és una cita esportiva, sinó també és una cita eminentment solidària".

Per part seua, la responsable de comunicació del circuit de carreres "Ponle freno", Natalia Rico, ha explicat que l'objectiu de la prova és "fomentar l'esport i conscienciar contra els accidents de trànsit".

Finalment, Miguel Torres, representant de l'Associació Espanyola de Lesionats Medul·lars (AESLEME), ha destacat la importància de "fomentar l'educació viària per a intentar arribar als joves valencians i conscienciar-los que un accident de trànsit et canvia la vida per sempre".

No ho penses més, i apunta't a aquesta cita esportiva, cent per cent solidària, que a més et permetrà recórrer la ciutat a la nit. La carrera de 'Ponle freno' és una de les tres carreres nocturnes que hi ha previstes a la ciutat en el circuit d'enguany.

Arxivat a:

Destacats