Una app d'Ikea ofereix treballadors que munten mobles o fan cua per tu

La companyia sueca va comprar en 2017 l'app TaskRabbit en la qual s'ofereixen serveis de muntatge de mobles, entre altres

Guardar

Ikea
Ikea

Com si d'una espècie de Glovo es tractara, l'app TaskRabbit, comprada per la companyia sueca en 2017, ofereix treballadors donats d'alta com a autònoms que et munten un moble per quasi 13 euros l'hora, o fan cua per tu per poc més de 10 euros. No obstant això, el més sorprenent és que Ikea ha substituït el seu servei de muntatge de mobles per aquesta aplicació.

TaskRabbit va arribar a Espanya fa poc més d'un any, i va començar a operar a Barcelona. No obstant això, a poc a poc s'ha anat estenent per més ciutats, estant actualment disponible per a més de 17 milions d'espanyols, avancen en elDiario.es.

Però, com funciona? En descarregar-te l'aplicació, pots triar entre clients o taskers. En aquesta part, el treballador tria quines funcions pot exercir. Neteja, encàrrecs, ajuda informàtica, muntatge de mobles o fer cues en botigues, restaurants o esdeveniments. Hi ha de tot. Així mateix, si eres client, tan sols haurà d'accedir al perfil del tasker que més s'adapte al que estàs buscant i contractar els seus serveis.

A més, aquest anunci coincideix amb la nova botiga que Ikea ja ha inaugurat en el Centre Comercial Saler, i que disposa de 220 metres quadrats d'espai públic disponible per al consumidor.

Destacats