La nova botiga d'IKEA al Centre Comercial Saler s'obri al públic

Aquesta botiga disposa de 220 metres quadrats d’espai públic disponible per al consumidor

Guardar

IKEA_SALER (1)
IKEA_SALER (1)

IKEA València obri, hui, un nou punt de contacte a la ciutat. En concret, es tracta d'un format temporal, denominat "Pop Up d'IKEA en Saler", obert en la planta 0 del Centre Comercial Saler.

Amb una extensió de 220 metres quadrats d'espai públic disponible per al consumidor, aquest nou punt de contacte d'IKEA oferirà inspiració i articles per a venda directa, que en el moment de l'obertura estarà enfocat a la primavera i l'ordre. En concret es podrà accedir a parament, tèxtils i elements de decoració, organització i magatzematge, il·luminació i joc infantil. També hi haurà una selecció de productes d'alimentació d'IKEA Food i una zona de planificació i assessorament.

En paraules de Carmen Spinola, directora d'IKEA València Alfafar: "Amb aquesta obertura fem un pas més en la nostra estratègia d'accessibilitat i oferim als valencians i valencianes un nou punt de contacte a València. Les restriccions imposades per la crisi sanitària que estem vivint han dificultat l'accés a les instal·lacions d'Alfafar, hem escoltat els nostres clients i les seues necessitats i hem buscat una solució que s'adapte al nou escenari per a continuar facilitant inspiració i noves idees en decoració, sempre d'acord amb les normes oficials i garantint la seguretat dels nostres col·laboradors, clients i proveïdors".

Amb aquest espai, IKEA continua avançant en el seu procés de transformació digital i expansió, per al qual invertirà 150 milions d'euros en els pròxims 3 anys i amb el qual pretén continuar adaptant-se a les necessitats del client. Aquest pla de transformació passa també per un canvi de model de botigues tradicionals a un model d'omnicanalitat, que a més de continuar comptant amb botigues físiques preveu nous punts de trobada on i off, connectant tots ells com un únic IKEA.

[related:galleries:1:{orientation:vertical}]

Destacats