Tornen els Bons al Comerç de València: targetes per 50 € per valor de 100 €

Els Bons al Comerç es podran adquirir a partir de l'1 de setembre

Guardar

Comerç local
Comerç local

Tornen, un any més, els Bons al Comerç de València. Targetes amb un cost de 50 € que la ciutadania podrà canviar en els establiments adherits a la campanya per valor de 100 €. Serà a partir de l'1 de setembre quan es podran adquirir aquests bons, que es gastaran del 3 d'octubre al 30 de novembre, període en el qual s'activarà la campanya.

L'Ajuntament de València ha anunciat que doblega el pressupost per als Bons al Comerç de 2022 fins als 1,6 milions d'euros – enfront de la inversió de 847.000 € de l'any passat –. D'aquesta manera, enguany s'incrementarà també la venda de bons fins als 27.882. Com ha explicat el vicealcalde, Sergi Campillo, "l'objectiu d'aquesta iniciativa és impulsar les compres al comerç local i de proximitat, aconseguint, així, pal·liar les conseqüències econòmiques que ha tingut la pandèmia de la COVID-19 en aquest sector".

Després de l'èxit de l'any passat, els Bons al Comerç tornen a la ciutat de València amb aquest important reforç per a arribar a més valencians i valencianes. I és que cal recordar que "l'any passat, els bons es van acabar en tan sols unes hores".

Però, com aconseguir els Bons Comerços? Es podran obtenir en la modalitat de targetes bancàries a través de la web oficial www.bonocomerciovlc.com, que estaran associades al número d'identificació de la persona usuària – DNI o NIE –. En la funda de la targeta, s'imprimirà un codi QR a través del qual es descarregarà el llistat dels comerços adherits a la campanya. Aquest llistat també es podrà consultar a la mateixa pàgina web.

Després, tan sols caldrà acudir a un dels establiments i realitzar la compra. I és que gràcies a aquests bons, gaudiràs de 50 € de regal per a gastar en el que més t'agrade.

Arxivat a:

Destacats