Torna "València Cuina Oberta" per a gaudir de la gastronomia valenciana del 23 de març al 2 d'abril

Aquest festival gastronòmic ofereix menús en restaurants amb Estel Michelín de València des de 80 euros

Guardar

Imatge d'un restaurant a València. Foto: Visit Valencia
Imatge d'un restaurant a València. Foto: Visit Valencia

Torna a la ciutat de València el festival gastronòmic "València Cuina Oberta", una finestra cap a la gastronomia valenciana de temporada que ofereix menús en alguns dels millors restaurants de la capital del Túria. Así, aquesta iniciativa culinària organitzada per Visit València amb la col·laboració de Turisme Comunitat Valenciana i València Turisme se celebrarà del 23 de març al 2 d'abril.

En aquesta edició de primavera del "València Cuina Oberta" participen 50 restaurants que tenen el seu local en la ciutat entre els quals es troben establiments reconegut amb Sols Repsol i Estels Michelin. Alguns dels noms més destacats són Riff, Llenç, Fierro, La salita o El Poblet i es poden consultar tots en la web www.valenciacuinaoberta.com.

Así, cadascuna de les propostes gatsronómicas d'aquests restaurants estan inspirats en la primavea amb productes de temporada. Per a aquesta edició s'han preparat menús variats, amb propostes com la menestra d'halófilas, nigiri de tonyina", all i pebre blanc de pinyons, lluç de la Llotja de València i sàlvia, mel urbana timó i llima, mini burguer de figatells, suquet de corvina amb emulsió de safrà, postres artesanes de taronja valenciana de temporada, o bunyol de bonic-freses de truita.

Els preus dels menús són els següents: 28 euros si es tracta d'un menjar, 48 euros en un restaurant Gourmet i 80 euros si és un restaurant Michelin; mentre que en el cas dels sopars el preu és de 36 euros, 56 euros en els restaurants Gourmet i 100 euros en un restaurant Michelín. Les reserves ja s'han obert i es poden realitzar directament a travé sde la web de Cuina Oberta seleccionant el restaurant i el menú triat (menjar o sopar).

"Cuina Oberta és el certamen gastronòmic, el més important de València, que aposta pel producte de temporada i de proximitat, la sostenibilitat i la qualitat, que són els grans pilars de la gastronomia valenciana", ha destacat el regidor de Turisme i Internalización en l'Ajuntament de València, Emiliano García.

Destacats