Torna la cavalcada de les magues de gener

Diumenge que ve, 15 de gener, recorreran els carrers de València

Guardar

Cabalgata de las Magas de Enero
Cabalgata de las Magas de Enero

Després de la revolada que va provocar l'any passat, les Magues de Gener de la Societat Coral el Micalet no s'han tirat arrere, i aquest pròxim diumenge, 15 de gener, tornaran a recórrer els carrers de València per a alegrar a xiquets i adults.

A les 12.00 hores, començarà la cavalcada, que anirà des del Parterre, pel carrer de la Pau, fins a arribar a la Plaça de l'Ajuntament on, un any més, els assistents les escoltaran des de la balconada de l'Ajuntament de València.

Aquesta cavalcada festiva anirà acompanyada no solament per diferents associacions de la Comunitat Valenciana, sinó també per un gran nombre d'espectacles culturals i tradicionals, com muixerangues, balls tradicionals, tabals i dolçaines o gegants i cabuts, entre altres.

La previsió de la Societat Coral el Micalet era realitzar la cavalcada el passat 8 de gener. No obstant això, per motius aliens a l'organització van haver d'ajornar-la fins a aquest cap de setmana, en el qual els carrers del centre de València s'ompliran de festa i alegria.

Les Magues de Gener, que simbolitzen tres valors universals com són la Igualtat, la Llibertat i la Fraternitat, representen i duen a terme un esdeveniment amb 80 anys d'història. Va ser en 1937 quan, per primera vegada, va tenir lloc aquesta cavalcada, amb l'objectiu d'alegrar, en moments difícils, als més xicotets. Des de l'any passat, la Societat Coral el Micalet ha tornat a recuperar aquesta tradició per a mantenir-la, any rere any, en la nostra ciutat.

Destacats