Torna la Fira d'Ocupació de València a la plaça de l'Ajuntament

La Fira d'Ocupació de València se celebrarà els dies 4 i 5 d'abril. Aquests són tots els detalls

Guardar

Fira d'Ocupació de València / Foto: València Activa
Fira d'Ocupació de València / Foto: València Activa

La Fira d'Ocupació de València torna a la plaça de l'Ajuntament els dies 4 i 5 d'abril. Una oportunitat perfecta per a trobar treball, ja que participaran 100 empreses de diferents sectors. Aquest esdeveniment organitzat per l'Ajuntament, a través de València Activa, va dirigit a totes aquelles persones que vulguen explotar al màxim les seues possibilitats per a inserir-se en el mercat laboral.

L'horari de la Fira d'Ocupació de València serà de 9.00 a 14.00 i de 16.00 a 18.00 hores. Un total de 100 empreses participaran en aquest esdeveniment, com Aquaservice, Balearia, Belloré Logistics, Bienestar Familiar, Bonatel, Caixa Popular, Clece, Embutidos Martínez, Comboi Grupo, Grupo Eulen, Grupo Pavasal, FCC Equal, Illunion, Grupo Gastro Trinquet, Grupo Saona, Link Formación, Norauto, Obremo, Power Electronics, Sesame, Transvia o Voltereta.

Els perfils que busquen les empreses són molt variats: administratiu/va, auxiliar d'infermeria, infermer/a, enginyer/a, informàtic/a, ajudant de cuina, cambrer/a, cuiner/a, atenció al client, orientador/a laboral o docent, entre altres. Igualment, es poden trobar ofertes d'ocupació per a perfils júnior o en cerca de pràctiques i altres ofertes per a perfils amb més experiència.

Per a participar en la Fira d'Ocupació de València tan sols serà necessari inscriure's a través de la pàgina web de la Fira d'Ocupació València Activa fins al 2 d'abril. És important que acudisques a la fira els dies – 4 i 5 d'abril – a les 9.00 hores amb diverses còpies del currículum i l'agenda enviada per l'organització amb les cites per a les entrevistes.

I és que aquesta fira comptarà amb un espai destinat a realitzar entrevistes de treball de quinze minuts amb les empreses participants. A més, de manera simultània, en l'escenari es durà a terme un cicle de conferències sobre claus per a millorar l'ocupabilitat i sobre motivació i actitud en la cerca d'ocupació, i taules redones amb professionals del sector.

Si estàs buscant ocupació, aquesta fira és la teua gran oportunitat. T'ho perdràs?

Destacats