Torna el mercat de Reis del Cabanyal, el més gran de València

Un recorregut pels millors mercats de Reis de València 2022

Guardar

Mercat de Reis
Mercat de Reis

Els mercats nadalencs inunden la ciutat de València. I, sens dubte, en la recta final del Nadal, un dels millors plans continua sent visitar els mercats de Reis de València 2022. En aquesta ocasió, i després de suspendre's l'any passat a causa de la pandèmia, torna el tradicional mercat del Cabanyal, considerat el més gran de la ciutat i un dels més visitats en aquestes dates per a fer les compres d'última hora.

El mercat de Reis del Cabanyal 2022 es podrà visitar del 3 al 6 de gener en el següent horari: des de les 09.00 fins a les 22.00 hores, a excepció del dia 5 de gener, Nit de Reis, quan aquest mercat romandrà obert fins a les cinc de la matinada.

Més de 200 llocs oferiran a les persones visitants una infinitat de productes, com a joguets, bijuteria, moda, dolços tradicionals, decoració nadalenca o productes d'artesania, entre molts altres. Però, on està el mercat de Reis del Cabanyal? Com cada any, el trobaràs entre els carrers Mariano Sirera, Mediterrani, Escalante i Justo Vilar.

Mercat nadalenc a València - Foto: Luna Mata
Mercat nadalenc a València - Foto: Luna Mata

Altres mercats de Reis a València 2022

El mercat del Cabanyal no és l'únic que s'instal·larà a la ciutat de València. I és que el mercat nadalenc de la Ciutat de les Arts i les Ciències també es podrà visitar fins al pròxim 9 de gener. Activitats, tallers infantils, teatre de marionetes, exhibició d'oficis tradicionals i una àmplia oferta gastronòmica en els foodtrucks t'estan esperant.

Un altre dels clàssics és el mercat de Lluís Vives, centrat en l'artesania, que es podrà visitar d'11.00 a 22.00 hores fins al 6 de gener. A més, molt a prop es troba la Mostra d'Artesania del Mercat de Colón, que t'oferirà des de gastronomia local fins a joguets de fusta, marroquineria o peces de ceràmica. Estarà obert fins al 5 de gener.

Mercat ambulant de Nadal a la ciutat de les Arts i les Ciències
Mercat de Nadal a la ciutat de les Arts i les Ciències

Per descomptat, un altre mercat imprescindible és la Fira d'Artesania de la plaça de l'Ajuntament de València si el que cerques són productes purament artesanals. Aquest mercat, que romandrà obert fins al 5 de gener, es podrà visitar de 10.30 a 14.00 i de 16.30 a 21.00 hores, a excepció de la Nit de Reis que es mantindrà fins a mitjanit.

Finalment, a La Marina de València trobaràs la segona edició del Veles Market. En horari d'11.00 a 19.00 hores, aquest pop-up market per a tota la família ofereix moda sostenible, vinils, art, música i gastronomia. A més, els més menuts de la casa s'ho passaran en gran en la Zona Kids amb activitats pensades per a ells i elles.

Mercat nadalenc de València a la Plaça de l'Ajuntament (Xisco Navarro)
Mercat nadalenc de València a la Plaça de l'Ajuntament (Xisco Navarro)

Arxivat a:

Destacats