Tapes d'autor i vermut en 50 locals de la Comunitat Valenciana

Descobreix on gaudir d'aquest aperitiu del 27 de maig al 12 de juny

Guardar

Vermut
Vermut

Per segon any consecutiu torna 'L'Hora del Vermut'. 50 locals de la Comunitat Valenciana s'han unit a aquest esdeveniment gastronòmic, organitzat per la Confederació Empresarial de Turisme i Hostaleria de la Comunitat Valenciana i Hostaleria València, que oferirà a les persones assistents espectaculars tapes d'autor acompanyades per aquest tradicional vi d'aperitiu.

Serà del 27 de maig al 12 de juny, quan els locals participants oferiran propostes gastronòmiques com a croqueta de pollastre de corral i pernil ibèric, ceviche de clòtxina valenciana o milfulls de foie i anguila fumada, entre moltes altres, que aniran acompanyades del tradicional vermut. En aquest cas, es podrà triar entre el clàssic vermut roig o altres com a vermut macerat amb herbes o vermut de vi dels cellers d'Aielo de Malferit.

Una iniciativa que, després de l'èxit de l'anterior edició, ha tornat amb més de mig centenar de propostes repartides per tota la Comunitat Valenciana. Així, per a localitzar el teu local més pròxim per a gaudir de 'L'Hora del Vermut', tan sols hauràs de visitar la pàgina web oficial. Això sí, hi ha locals a les Alcubles, Cullera, la Pobla de Farnals o València ciutat.

Com ha assenyalat el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, "el moment del vermut és molt mediterrani", i ha remarcat la gran aliança amb els representants de l'hostaleria a través d'un conveni "que permet fer moltes accions després de dos anys molt durs per la pandèmia".

L'hora del vermut naix amb un esperit de promoció de la tradició valenciana i, sobretot, per a fomentar la cultura gastronòmica local, alhora que s'incentiva el consum en l'hostaleria. Aquest esdeveniment forma part de les accions de promoció gastronòmica que Conhostur i Turisme Comunitat Valenciana desenvolupen en el marc del seu conveni de col·laboració per a aquest any 2022.

Destacats