Talls de trànsit a València el diumenge: carrers afectats i horari

València acull, el diumenge, la carrera Marta Fernández de Castro que obligarà a tallar carrers el diumenge

Guardar

Imatge de corredors en una carrera popular
Imatge de corredors en una carrera popular

La V Carrera Marta Fernández de Castro se celebra, aquest diumenge, dia 11 de juny, a València. Una prova esportiva que arrancarà a les 9.00 hores i conclourà a les 10.15 hores, i que discorrerà pels barris de Penya-Roja i la Creu del Grau. No obstant això, hi haurà talls de trànsit en diferents carrers de la ciutat al llarg de tot el dia. Així, aquestes són els carrers tallats a València el diumenge.

El passeig de l'Albereda romandrà tancat al trànsit en sentit al Saler des de les 6.00 fins a les 10.00 hores, a causa del muntatge de la zona d'eixida i meta de la carrera. Així mateix, estarà tancat el passeig de l'Albereda en sentit al centre de la ciutat des de les 6.00 a les 12.00 hores per la celebració de la carrera.

Queda també prohibit l'estacionament en els dos sentits del passeig de l'Albereda, concretament en el tram que va des de la plaça Europa a la rotonda del Centre Comercial Aqua. En aquesta ocasió, la prohibició s'estendrà des del dissabte, dia 10 de juny, a les 22.00 hores fins al diumenge, a les 12.00 hores.

Recorregut de la carrera de València del diumenge, 11 de juny 2023
Recorregut de la carrera de València del diumenge, 11 de juny 2023

Es veuran afectats els carrers pels quals transcorrerà la carrera durant la celebració de la prova, i a mesura que les persones participants vagen passant per aquests. Així, el recorregut de la carrera serà el següent: passeig de l'Albereda en sentit a plaça Europa, carrer Pare Tomàs de Montañana, avinguda del Port, carrer d'Eivissa, carrer de Menorca, avinguda de França en sentit plaça d'Europa. En aquest punt es fa un canvi de sentit per a tornar pel sentit contrari de l'avinguda de França, carrer Luís García-Berlanga Martí fins a la meta en el passeig de l'Albereda, 44.

Finalment, cal destacar que EMT València ha planificat noves rutes que afectaran les línies 4, 13, 19, 35, 40, 92, 94 i 99 per a acostar a les persones participants a la carrera.

Arxivat a:

Destacats