Talls de trànsit a València per la carrera d'aquest diumenge

Els talls de trànsit es produiran en els barris de Patraix i l'Olivereta

Guardar

Carrera popular
Carrera popular

València acull aquest diumenge, 6 de novembre, la carrera 'València amb la Seguretat Viària' que discorrerà pels barris de Patraix i l'Olivereta. Una nova cita esportiva que provocarà talls de trànsit abans i durant el desenvolupament de la prova, que començarà a les 9.00 hores.

El recorregut de la carrera d'aquest diumenge, 6 de novembre, serà el següent: carrer d'Enguera i avinguda de Tres Forques fins a arribar a l'altura de Pérez Galdós, per a continuar pels carrers de Conca, Pius XI, Fontanars dels Aforins, avingudes de l'Arxiduc Carles i de Tres Creus, amb gir per Tres Forques fins a l'encreuament de nou amb el carrer d'Énguera. En aquest punt, les corredores i els corredors faran un gir de 180º i continuaran en sentit invers una altra vegada per l'avinguda de Tres Forques i el carrer Santa Cruz de Tenerife, fins a arribar al pati interior de la Central de la Policia Local.

Així, aquests seran els talls de trànsit a València per la carrera d'aquest diumenge:

- El carrer Enguera romandrà tallat a partir de les 06.00 hores, ja que els treballs de muntatge de l'eixida s'allargaran fins a les 8.30 hores.

- Tots els carrers del recorregut estaran tallats durant el desenvolupament de la carrera, i s'aniran reobrint a mesura que vaja avançant, de manera progressiva.

- Quant a les afeccions a l'EMT, es recomana a les persones usuàries consultar tota la informació en la secció Última Hora de la web, o en les xarxes socials institucionals.

Talls de trànsit per la carrera València amb la Seguretat Viària 2022
Talls de trànsit per la carrera València amb la Seguretat Viària 2022

La carrera 'València amb la Seguretat Viària' és la primera vegada que es realitza, i forma part del Circuit de Carreres Populars. La prova està organitzada per la Fundació Stop Accidentes i la Policia Local de València, amb la col·laboració de la Fundació Esportiva Municipal.

Arxivat a:

Destacats