Star Wars València 2022 aterra amb una gran desfilada i activitats gratuïtes

Més 400 personatges de Star Wars arriben a l'octubre a la Ciutat de les Arts de València

Guardar

Els personatges de Star Wars en la Ciutat de les Arts i les Ciències
Els personatges de Star Wars en la Ciutat de les Arts i les Ciències

Star Wars València 2022 aterra, aquest mes d'octubre, a la Ciutat de les Arts i les Ciències amb una gran festa on no faltaran els personatges més característics de la saga com Darth Vader i les tropes imperials. Serà aquest dissabte, 22 d'octubre, quan l'univers Star Wars envaïsca València amb activitats, photocalls amb els personatges i fins a una desfilada pels voltants de la Ciutat de les Arts.

Es tracta d'un esdeveniment promogut per la Legión 501 – Spanish Garrison, d'entrada lliure i totalment gratuït, que concentrarà a més de 400 personatges de Star Wars. La desfilada tindrà lloc pels passejos circumdants al Museu de les Ciències, l'Umbracle, l'Hemisfèric, el Palau de les Arts i CaixaForum. Sens dubte, un espectacle únic que no et pots perdre aquest cap de setmana a València. L'horari de la desfilada de Star wars serà a les 17.30 hores d'aquest dissabte 22 d'octubre. 

A més, aquesta festa de Star Wars de València es completarà amb activitats solidàries, dirigides al públic infantil, així com un photocall amb els personatges favorits d'aquest univers. L'horari del photocall serà des de les 11.00 fins a les 13.00 hores; i a la vesprada, des de les 19.30 fins a les 21.30 hores en l'anell perimetral de l'Hemisfèric.

Darth Vader i les tropes imperials, en la Ciutat dels Arts
Darth Vader i les tropes imperials, en la Ciutat dels Arts

Tot el que es recapte en aquest esdeveniment del 22 d'octubre es destinarà, íntegrament, a la Casa Ronald McDonald de València, una fundació que treballa per a oferir una llar, pròxima a l'hospital, a aquelles famílies que han de desplaçar-se dels seus domicilis per a accedir a tractaments de càncer infantil.

Després de dos anys d'ajornament a causa de la crisi sanitària, l'univers Star Wars aterra, aquest cap de setmana, a València. De fet, durant les setmanes prèvies, els personatges de la saga han visitat hospitals. La Legión 501 és una entitat internacional integrada per fans de la saga de "La guerra de les galàxies", qui recreen amb qualitat cinematogràfica els vestits i armadures del bàndol imperial.

Destacats