Silenci i descans per al barri del Cabanyal

La Plataforma ‘Salvem el Cabanyal’ crea una comissió de treball per a reivindicar que es respecten les Zones Zero

Guardar

facebook.com/Plataforma-Salvem-el-Cabanyal
facebook.com/Plataforma-Salvem-el-Cabanyal
Mentre el barri mariner del Cabanyal espera amb impaciència que s'inicie el treball de rehabilitació social i urbanística, que fa mesos va aprovar l'actual Govern valencià, existeixen altres problemes que també s'han d'esmenar amb urgència: La contaminació acústica i els problemes derivats que, durant anys, porten patint els veïns del barri.
Per aquest motiu, des de la plataforma 'Salvem el Cabanyal', una de les associacions més actives de la ciutat de València, han creat el 'Grup d'Ajuda Mútua pel Dret al Descans'. Una comissió de treball, constituïda el passat 14 de setembre, que té com a objectiu principal defensar que es respecten els drets fonamentals d'uns veïns, que han de conviure amb el soroll del carrer.
La plataforma 'Salvem el Cabanyal' assegura que no s'estan respectant les Zones Zero del barri. Un fet que suposa la violació d'altres drets com el dret a la salut, a la protecció del medi ambient, a la intimitat personal i familiar i el dret al treball.
En aquest sentit, la comissió de treball posarà tot el seu esforç a intentar iniciar un diàleg amb l'administració municipal per a resoldre aquest problema de manera definitiva. No obstant això, estan convençuts de portar aquesta reivindicació als tribunals de justícia, en el cas de no obtenir una resposta satisfactòria.
Treball i lluita perquè es respecte el dret al descans i se solucione, abans de 2017, un problema que pot provocar estrès, angoixa, agressivitat, així com perjudicar el rendiment laboral.
Destacats