Servei especial de platges EMT València: aquestes són les línies que amplien recorregut i freqüència

El servei especial de platges d'EMT València 2023 arranca aquest dissabte, dia 10 de juny

Guardar

Servei de platges EMT València
Servei de platges EMT València

Comença el servei especial de platges d'EMT València 2023. A partir del dissabte, dia 10 de juny, l'Empresa Municipal de Transports reforça les línies que arriben fins a les platges de València. Descobreix quines són les línies d'autobús més pròximes que et portaran aquest estiu a la platja.

Per a començar, el dispositiu especial d'estiu contempla l'augment de les freqüències de les línies 8, 24, 25, 92, 95 i 98. Així mateix, les persones usuàries també podran fer ús de les línies d'autobús 23, 31 i 32, així com amb les línies 19, 24, 25, 93 i 99, que prolonguen el seu servei durant la nit.

Respecte a l'itinerari, EMT València ha anunciat que prologarà, a partir del dissabte i durant tot l'estiu, el recorregut de les línies 18, 92, 95, 98 amb l'objectiu d'acostar a les persones usuàries fins a primera línia de platja. Més concretament, la línia 18 prolongarà el seu recorregut per a connectar els barris de Malilla i Sant Marcel·lí amb el passeig marítim. D'aquesta manera, en lloc d'acabar al principi de l'avinguda de Tarongers, la línia 18 continuarà cap a la platja.

Les línies 92 i 95 també ampliaran el seu recorregut fins a la platja; de la mateixa manera que ho farà la línia 98, ja que a partir del dissabte no finalitzarà el recorregut en l'estació del Cabanyal, sinó que arribarà fins al passeig marítim.

Finalment, cal destacar que la línia 24 mantindrà el seu recorregut habitual, és a dir, no arribarà fins a la platja del Saler. I és que EMT València ha posat en marxa dues línies exprés que van des de la porta de la Mar de València fins a les platges del Saler i Pinedo en un trajecte de 30 minuts.

Durant tot el cap de setmana, un equip de l'EMT proporcionarà informació del dispositiu a peu de carrer i recomanarà a la ciutadania les millors rutes per a moure's amb autobús aquest estiu.

Arxivat a:

Destacats