Servei especial d'EMT per a anar a les platges de València aquest estiu

Consulta com anar amb EMT a les platges de València en l'estiu de 2024

Guardar

Autobús de l'EMT a una platja de València
Autobús de l'EMT a una platja de València

L'Empresa Municipal de Transports (EMT) de València ha anunciat l'activació de la "Operació Estiu", que oferirà més de 11,5 milions de places en els autobusos municipals. Amb aquesta iniciativa, es busca millorar la mobilitat pública cap a les platges de València, reforçant i modificant l'itinerari de 12 línies d'autobús. L'operació començarà dissabte que ve, 15 de juny, i es perllongarà fins a l'1 de setembre. Però, com anar a la platja amb EMT València?

A partir del pròxim dissabte, les línies 18, 19, 23, 24, 25, 31, 32, 92, 93, 95, 98 i 99 rebran reforços significatius. Algunes d'aquestes línies, que habitualment no arriben fins a les platges de la capital del Turia, modificaran el seu recorregut per a proporcionar el major nombre de places cap al litoral valencià.

Per exemple, la línia 18 estendrà la seua ruta des de les universitats fins al passeig marítim. La línia 24 ingressarà en la platja del Saler, mentre que la línia 92 cobrirà tot el litoral durant el seu itinerari. La línia 95, que anteriorment acabava en La Marina, ara arribarà fins a la platja del Cabanyal. A més, la línia 98, que només arribava a les platges els caps de setmana, ho farà diàriament.

Gràcies a aquesta operació, serà possible arribar a totes les platges valencianes mitjançant transport públic. Les línies 18, 19, 32, 92, 93, 95, 98 i 99 connectaran amb les platges del Cabanyal i La Malva-rosa. La línia 31, que enllaça l'Estació Joaquín Sorolla Adif amb el litoral, permetrà accedir a les platges de la Malva-rosa i La Patacona. Les línies 23, 24 i 25 portaran als passatgers a la platja de Pinedo, El Saler i El Perellonet/El Perelló, respectivament.

Autobús de l'EMT a València
Autobús de l'EMT a València

Més places i millor servei

En total, EMT València oferirà 11.520.300 places per a viatjar fins a les platges. Això representa una significativa ampliació del servei en comparació d'anys anteriors. L'objectiu és facilitar l'accés a les platges d'una manera sostenible i eficient, minimitzant l'ús de vehicles privats i reduint la congestió del tràfic.

El president d'EMT i regidor de Mobilitat, Jesús Carbonell, destaca els esforços del servei de mobilitat per a oferir als ciutadans una EMT més eficient. "Treballem per a oferir a la ciutadania la millor EMT possible, amb tots els reforços posats a disposició perquè els nostres veïns i veïnes i visitants puguen desplaçar-se còmodament en transport públic cap a aqueixos grans tresors que són les nostres platges de la forma més eficaç, fiable i ràpida possible", afirma Carbonell.

Millor experiència turística

El reforç de les línies d'autobusos durant l'estiu forma part del compromís d'EMT València amb la sostenibilitat i la millora contínua del servei de transport públic. En augmentar la capacitat i millorar la connectivitat cap a les platges, s'espera reduir la petjada de carboni i fomentar l'ús del transport públic entre els residents i visitants de la ciutat.

L'"Operació Estiu" no solament facilitarà l'accés a les platges, sinó que també contribuirà a una millor experiència turística a València. Els turistes podran gaudir de les platges valencianes de manera més accessible, la qual cosa potencialment incrementarà el flux turístic i beneficiarà a l'economia local.

Tota la informació sobre els reforços i canvis d'itinerari estarà disponible a partir del dilluns en les marquesines d'EMT, en el Canal EMTV, a bord dels autobusos, en la pàgina web oficial, en l'aplicació d'EMT i a través de les seues xarxes socials en Twitter i Facebook. A més, es podrà consultar en l'Oficina d'Atenció al Client (963158515).

L'activació de la "Operació Estiu" per part d'EMT València representa un important pas cap a la millora de la mobilitat urbana en la ciutat, oferint més de 11,5 milions de places i modificant itineraris per a facilitar l'accés a les platges. Aquesta iniciativa reflecteix el compromís de l'administració local amb la sostenibilitat i l'eficiència en el transport públic, beneficiant tant als residents com als visitants de València.

Destacats