Així serà el futur centre cívic de Benicalap

El centre cívic se situarà al carrer del Poeta Serrano Clavero de Benicalap

Guardar

 Centre cívic de Benicalap
Centre cívic de Benicalap

El futur centre cívic del barri de Benicalap (València) comença a caminar. Amb una superfície de 1.000 m², aquest espai, que se situarà en el número 50 del carrer del Poeta Serrano Clavero, disposarà de la planta baixa i una planta primera. La parcel·la en qüestió és de titularitat municipal i en ella se situen també la Biblioteca Municipal Carmelina Sánchez-Cutillas i el Centre Municipal d'Activitats per a Persones Majors Jubiocio, ja construïts i en funcionament.

A més, des de l'Ajuntament de València s'han reunit amb l'associació veïnal de Benicalap per a presentar-los i analitzar el projecte bàsic per a la construcció d'aquest centre cívic en el barri. I és que com ha destacat la regidora de Gestió de Recursos, Lluïsa Notario, "els veïns i veïnes són els qui millor coneixen les necessitats del seu barri i nosaltres tenim molt clar que com a servidores i servidors públics és la nostra obligació escoltar-los i intentar donar resposta a eixes necessitats".

Entre les propostes rebudes per l'entitat veïnal, Notario ha destacat "el desig de tindre un espai perquè puguen actuar les cinc agrupacions musicals que hi ha a Benicalap, així com el fet de poder comptar amb un local de reunió i treball per a les associacions del barri".

Des del servei municipal d'Arquitectura i Serveis Centrals Tècnics s'ha encarregat un estudi geotècnic i la redacció del projecte bàsic presentat al veïnat, amb uns pressupostos de 10.236,6 i 18.149,99 euros, respectivament.

D'aquesta manera, una vegada recollides les propostes i necessitats dels veïns i veïnes del barri es procedirà a la redacció final del projecte d'execució. "El centre cívic és una reivindicació dels veïns i veïnes de Benicalap, i aquest govern s'ocuparà perquè la considerem molt important per al barri", ha conclòs la regidora Lluïsa Notario.

Destacats