S’obri el termini per accedir als 500.000 euros destinats per ajudar a empreses relacionades amb els sectors tradicionals de València

Guardar

La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé
La regidora de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació, Pilar Bernabé

Les ajudes municipals destinades a pal·liar les conseqüències de la pandèmia en PIMES i autònoms relacionats amb els sectors econòmics tradicionals valencians i les Falles es poden sol·licitar a partir de demà i fins dimarts 26 d'abril. El Butlletí Oficial de la Província (BOP) ha publicat hui aquesta convocatòria de subvencions per a artistes de falles i carrosses, bandes, estendards, i insígnies, orfebres, indumentaristes, empreses pirotècniques, i revistes i altres mitjans de comunicació que estiguen directament vinculats a les festes falleres i altres tradicions de la ciutat. En total, l'Ajuntament ha destinat 500.000 euros i es podrà rebre fins a 3.000 euros, ampliables en 1.000 euros més si la seu de l'activitat està a la Ciutat Fallera.

La regidora de Desenvolupament Econòmic, Pilar Bernabé, ha explicat que "hi ha determinats sectors que, per les seues particularitats, necessiten un suport extra de les administracions, com és el cas del sector relacionat amb les nostres de festes i tradicions". "Per això, llancem aquestes subvencions, per a ajudar a pal·liar les conseqüències de la pandèmia sobre els sectors productius tradicionals valencians", ha afegit en reivindicar: "És important garantir el futur de la Ciutat Fallera com a espai en el qual es construeixen falles. I volem apostar per aquest espai que considerem estratègic per a la ciutat des del punt de vista econòmic, turístic i festiu.".

El termini de presentació d'aquestes ajudes serà del 5 al 26 d'abril i es presentaran mitjançant dos tràmits. El primer consisteix a emplenar un qüestionari de prescripció que es troba en el següent enllaç: https://www.valencia.es/subvencions. La sol·licitud de la subvenció es presentarà de manera telemàtica en: https://sede.valencia.es/sede/. Les despeses subvencionables seran les factures pagades entre l'1 de maig de 2021 i la data de presentació de la sol·licitud, així com altres despeses com els de personal, gestoria o consum energètic.

Així mateix, Bernabé ha destacat el "gran esforç que l'Ajuntament de València i la Generalitat, a través del Pla Resistir, per a ajudar als sectors econòmics de la ciutat, durant els pitjors moments de la crisi sanitària de la covid-19, amb ajudes directes de més de 30 milions d'euros per a ajudar a més de 170 pimes i autònoms del sector".

Finalment, ha recordat que "l'Ajuntament de València ha sigut el més ràpid a pagar les ajudes del Pla Resistir, perquè sabíem que el nostre teixit econòmic ens necessitava més que mai i era necessari actuar amb urgència per a ajudar la ciutat a recuperar-se i eixir d'aquesta crisi al més prompte de la crisi."

Arxivat a:

Destacats