S'obri al públic el parc del carrer Joaquim Dualde

Guardar

parque- Joaquin- Dualde
parque- Joaquin- Dualde

L'Ajuntament ha finalitzat les obres de remodelació total del parc del carrer de Joaquim Dualde, i que hui «ja està obert perquè tot el barri puga gaudir d'aquest nou espai verd», tal com ha anunciat la regidora de Parcs i Jardins, Pilar Soriano.

Aquest parc, entre altres aspectes, no complia els paràmetres d'accessibilitat exigibles per la normativa. «I amb aquesta intervenció hem deixat el parc totalment accessible per tots els seus fronts, ja consolidats urbanísticament», ha indicat la regidora.

Té una superfície de 1.500 metres quadrats i està situat al barri de Marxalenes. S'hi han plantat nous pins i magraners, freixes, lledoners, roures, alzines i moreres. D'altra banda, també s'hi han instal·lat tres zones de joc per a diferents edats i una quarta amb jocs biosaludables. Finalment, també s'han posat quatre fanals nous i una nova font.

Pilar Soriano ha indicat que «només enguany la Regidoria de Parcs i Jardins té planificades un total de 14 actuacions de millora o construcció de nous parcs en la ciutat, algunes de les quals ja estan en marxa. El total que s'invertirà en totes elles és de 2.120.755 euros, i és que volem una ciutat més verda i amable per als veïns i veïnes».

Arxivat a:

Destacats