Ribó subratlla que "amb ATE o sense ATE l'estadi" del València CF "s'ha d'acabar"

Guardar

Nou Mestalla
Nou Mestalla

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha subratllat aquest dimarts que tant amb l'Actuació Territorial Estratègica (ATE) del vell Mestalla com sense ella el nou estadi de futbol del València CF, situat en l'avinguda de Corts Valencianes i pendent de finalitzar, "s'ha d'acabar".

Així mateix, ha precisat, sobre el procediment de declaració de caducitat i resolució anticipada de l'ATE iniciat per l'administració autonòmica i el termini de 90 dies donat al club esportiu per a presentar una "proposta creïble i garantida financerament" que escometrà les obres del nou estadi, que "el tema està en mans de la Generalitat".

Ribó ha dit que és aquesta última la que "ha de dir què passa amb l'ATE". El responsable municipal s'ha pronunciat d'aquesta manera abans de signar juntament amb la rectora de la Universitat de València, Mavi Mestre, la Declaració d'Intencions, València Ciutat Climàticament Neutra 2030, preguntat pel futur del nou Mestalla.

"El tema està en mans de la Generalitat. La Generalitat ha de dir què passa amb l'ATE", ha exposat el primer edil. "El tema de l'ATE és un tema que li correspon a qui li correspon, a qui el va crear, que és la Generalitat no és l'Ajuntament", ha indicat.

No obstant això, Ribó ha ressaltat que vol "deixar clar que amb ATE o sense ATE l'estadi s'ha d'acabar". "Crec que és clar, nosaltres volem mantindre una actitud positiva en el sentit que per al València, per als seus aficionats, és imprescindible que aquest camp s'acabe al més prompte possible i en les millors condicions possibles".

Arxivat a:

Destacats