Ribó espera que el València CF "moga fitxa": "El que vull és que s'arregle aquest tema"

Guardar

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha assegurat aquest dijous que espera que el València CF, en l'entrevista que li ha sol·licitat mantenir el pròxim 18 de gener, li presente el projecte del Mestalla, "moga fitxa" i "d'una vegada per sempre es pose a la faena" perquè el que ell vol és "que s'arregle aquest tema".

Ribó ha fet aquestes declaracions, en atenció a mitjans, després de la presentació del projecte guanyador del concurs del Jardí Trini Simó, en ser preguntat per la pròxima entrevista amb el president del club, Anil Murthy, i en què el club li presentarà el seu projecte.

"El que vull fer és que això s'arregle; vull ser molt positiu en aquest tema i hem demanat reiteradament al València CF que aquest tema s'ha d'arreglar", ha dit, perquè suposa "una imatge terrible per a la ciutat i negativa per al club i per a tothom".

Per aquest motiu, Ribó, que ha subratllat que en aquests moments el club té recursos econòmics, creu "imprescindible" que el València "moga fitxa". "Vull treballar en positiu amb el València i amb tots i no generar cap conflicte, però, una vegada més, li demane que, d'una vegada per sempre, es pose a la faena i espere que el dia 18 em presente el projecte i ens puguem posar d'acord", ha conclòs.

Arxivat a:

Destacats