Ribó es reunirà el divendres amb Calero per a abordar la venda de drogues en alguns barris i coordinar mesures

Guardar

L'alcalde de València, Joan Ribó
L'alcalde de València, Joan Ribó

L'alcalde de València, Joan Ribó, es reunirà divendres que ve amb la delegada del Govern en la Comunitat Valenciana, Gloria Calero, amb la finalitat d'abordar la venda de drogues en zones de la ciutat com la Malva-rosa i Orriols i els problemes de seguretat que es deriven d'aquesta activitat. El primer edil ha considerat "imprescindible" la "col·laboració" --entre Policia Local i Policia Nacional-- per a tractar aquestes qüestions i adoptar les mesures necessàries per a combatre-les.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera després de signar un conveni amb el conseller d'Economia Sostenible, Rafa Climent, preguntat per les concentracions que els veïns de la Malva-rosa han anunciat cada quinze dies contra el tràfic de drogues en aquesta zona de València i pel treball que es duu a terme en matèria de seguretat.

L'alcalde va assenyalar recentment que tenia previst reunir-se amb Calero per a "augmentar la coordinació" entre la Policia Local i la Policia Nacional en la lluita contra la venda de droga en entorns com Orriols i la Malva-rosa i impulsar "un pla de treball" en aquest sentit.

Aquest dimarts, Joan Ribó ha insistit que els problemes relacionats "amb la venda de drogues es donen en Orriols i Malva-rosa sobretot". "Treballarem i estem treballant aquest tema. Estem avançant. Ho hem de resoldre de manera col·laborativa. Ací la col·laboració és imprescindible. Aquest divendres tinc una reunió amb la delegada del Govern per a tractar els temes d'alguns barris que tenen aquest problema", ha insistit.

El responsable municipal ha considerat que s'està "avançant" en matèria de seguretat i ha esmentat altres assumptes com el botelló. "Vull ressaltar també que tots els problemes de botelló que va haver-hi la setmana passada s'han anat controlant. M'he estat reunint amb el regidor de Policia --Aarón Cano-- i amb el cap de policia --local, José Vicente Herrera-- i hem estat treballant aquest tema. Crec que s'estan notant els efectes", ha manifestat sobre aquest tema.

"NO HI HA HAGUT GRANS PROBLEMES"

En aquest punt ha al·ludit a les celebracions de Halloween, diumenge passat, i ha assegurat que ha transcorregut "bé", sense "grans problemes". "M'agradaria ressaltar que en un dels pitjors dies de l'any, el de Halloween, les coses han funcionat bé. No hi ha hagut grans problemes a la ciutat. Hi ha hagut alguna detenció, alguna multa, però no he vist cap mena de queixa important", ha exposat Ribó.

Destacats