Ribó anuncia que el València CF té un avantprojecte per al poliesportiu de Benicalap

Guardar

joan ribo
joan ribo

L'alcalde de València, Joan Ribó, ha donat a conéixer aquest dijous que el València CF té elaborat un avantprojecte per a la creació del poliesportiu de Benicalap, una infraestructura per als veïns d'aquest barri de la ciutat situada al costat del nou Mestalla i inclosa entre els compromisos del club dins de l'actuació per a traslladar el seu camp de futbol a l'avinguda Corts Valencianes.

Ribó s'ha pronunciat d'aquesta manera a partir dels últims contactes que des de l'administració local s'han estat mantenint amb la directiva del València CF. "Des de l'Alcaldia no hem deixat de parlar en els últims mesos amb la directiva del València CF", ha assenyalat el primer edil, que ha explicat que aquesta jornada s'ha "contactat de nou".

El responsable municipal ha detallat que des del club esportiu s'ha explicat al consistori que "continuen treballant la sol·licitud de llicències" per a les actuacions previstes pel trasllat de l'estadi de l'avinguda d'Aragó a la de Corts Valencianes, entre elles la construcció del nou camp de futbol i de dotacions per als veïns de l'entorn com el citat poliesportiu.

"Ens han presentat un avantprojecte per al poliesportiu de Benicalap que d'ací a poc temps presentaran públicament", ha avançat l'alcalde, que ha ressaltat que aquesta proposta, "en principi, reuneix les característiques que s'havien plantejat en l'acord entre l'Ajuntament i l'entitat esportiva".

Sandra Gómez, vicealcaldessa i responsable d'Urbanisme, afirma que "no podem deixar d'exigir que el València complisca les seues obligacions. No ens podem deixar enganyar. El poliesportiu s'ha de fer perquè és una obligació. Això no és nou, fa mesos ja van parlar amb la regidoria d'esports sobre aquest projecte. Però no és un regal a la ciutat, sinó part de les seues obligacions que per cert ja haurien d'haver complit".

REPRENDRE LES OBRES DEL NOU MESTALLA

Joan Ribó, que ha assenyalat que la proposta es fa "per un valor aproximat de 5,7 milions d'euros", ha considerat que l'elaboració i presentació de l'avantprojecte del poliesportiu és "un pas en la bona direcció" que se saluda des de l'Ajuntament de València, però ha subratllat que l'important és que es reprenguen les obres per a finalitzar la construcció del nou Mestalla.

Per a Gómez, "si algú creu que hem de deixar d'exigir que s'acabe el Nou Mestalla, ni defensa els interessos de la ciutat, ni de l'afició. El que ha d'haver-hi és un pas decidit que supose reprendre les obres del Nou Mestalla. Per tant, sense estadi, no hi ha ATE. No deixarem d'exigir i si no es compleix amb les obligacions ens mantindrem ferms i emetrem informe perquè decaiga l'ATE. Per tant, no ens deixem enganyar, el poliesportiu cal fer-ho, però l'estadi també".

Destacats