'Rastro Weekend' en el Mercat de Tapineria de València

Dóna-li una segona vida a tot allò que ja no utilitzes

Guardar

rastro weekend
rastro weekend

Si estàs pensant vendre alguna cosa que ja no utilitzes, i està en bon estat, aquest cap de setmana, tens l'oportunitat perfecta per a fer-ho. La ciutat de València acull, en el Mercat de Tapineria, el 'Rastro Weekend'. L'oportunitat perfecta tant per a donar-li una segona vida als objectes que ja no uses, com per a trobar vertaderes gangues.

Els dies 21 i 22 de gener, de 12.00 a 20.00 hores, trobaràs una gran varietat de productes, com a roba, joguets, aparells electrònics o mobles, entre altres, mentre gaudeixes del bon ambient que es respira en aquest mercat. Així mateix, des de l'organització han preparat diferents activitats perquè visques un cap de setmana inoblidable.

Dissabte que ve, 21 de gener, de 12.00 a 14.30 hores, tindrà lloc la quedada sobre rodes. Bicicletes, patins o skates seran els productes estrella. Però a més, el diumenge, 22 de gener, a la mateixa hora, serà el torn per als joguets.

El Mercat de Tapineria és un espai creatiu, situat en el Centre de València, que està compost per dues places, tres locals comercials per a crear esdeveniments efímers i dos espais gastronòmics.

Música, gastronomia i una gran varietat d'articles de segona mà t'esperen aquest cap de setmana en el 'Rastro Weekend'. No t'ho perdes!

Destacats