La plaça de la Reina de València acull una exposició gratuïta

L'exposició gratuïta de la plaça de la Reina de València es podrà visitar fins al 4 d'abril

Guardar

Exposició en la plaça de la Reina de València
Exposició en la plaça de la Reina de València

La plaça de la Reina de València acull, fins al 4 d'abril, una exposició gratuïta per a conscienciar sobre el benestar animal. Sota el títol 'València, ciutat amiga dels animals: 8 anys conscienciant pel benestar animal', aquesta mostra consta de huit panells en els quals es representen les diferents campanyes que s'han anat realitzant per part de l'Ajuntament de València, des de 2015.

Es tracta dels treballs realitzats per diferents artistes o estudis, com Cristina Durán, Diego Mir, Cristina Martín Recasens, LaGRÚAestudio o Ynsen, que durant aquests anys han col·laborat amb l'Ajuntament de València per a conscienciar a través de l'art sobre el respecte als animals.

Com ha explicat la regidora de Benestar Animal, Glòria Tello, "aquestes campanyes que apareixen en l'exposició s'han centrat en la conscienciació ciutadana, a la qual hem volgut arribar des de nombrosos treballs creatius i artístics, que han abordat temes com la cura de les colònies felines, el control ètic de l'avifauna, el foment de l'adopció dels animals abandonats enfront del seu comerç, la condemna de l'abandó, la tinença responsable, la idoneïtat de l'esterilització o el reconeixement a les persones que cuiden als animals abandonats".

D'aquesta manera, la mostra recull "alguns dels treballs més importants i creatius que s'han realitzat, amb la vocació clara de continuar millorant la vida dels éssers vius amb els quals compartim la nostra vida i la nostra ciutat, perquè juntes i junts som millors", ha conclòs la regidora.

L'exposició a la plaça de la Reina de València es podrà visitar lliurement i de manera completament gratuïta fins dimarts que ve, 4 d'abril. Sens dubte, una oportunitat perfecta per a posar en valor com ha canviat la capital del Túria quant a conscienciació per al benestar animal.

Destacats