Patraix ret homenatge a les persones que han lluitat contra la pandèmia

Hui arranquen els actes culturals pel 150 aniversari de l’annexió de Patraix a València

Guardar

WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.32.30
WhatsApp Image 2020-04-03 at 13.32.30

En un any tan especial per al barri de Patraix com era la celebració del 150 aniversari de la seua annexió a la ciutat de València, la pandèmia de la Covid-19 ha obligat a cancel·lar les Festes Populars de 2020. Així i tot, des de l'Associació Veïnal del barri han organitzat una sèrie d'actes culturals, complint amb totes les mesures de seguretat i sanitàries, per a omplir de vida la plaça de Patraix.

Així, aquests actes culturals pel 150 aniversari arranquen hui amb l'homenatge tant a les persones i entitats que han lluitat contra el virus, com a aquelles que s'han vist afectades per aquesta pandèmia. Així, a partir de les 22.30 hores, arrancarà aquest acte que agrairà la labor dels Bombers Parc-Oest, SAV, Policia Local del districte, JM Patraix, Policia Nacional, Associació de Comerciants Jesús-Patraix, cadenes de distribució d'aliments com Economy Casth o Consum, Mercavalencia, així com als professionals de la sanitat pública, atenció primària, Hospital Doctor Peset i els Serveis Socials del barri.

Des de l'organització informen que serà necessari inscriure's al correu [email protected] per a assistir, ja que és obligatori complir amb les mesures d'accés al recinte i aforament. Així i tot, unes hores abans, a les 18.00, la festa començarà amb el Cant d'Albaes, a càrrec de La Rondalla Borda, que recorrerà els carrers del barri com a tret d'eixida a dies intensos de celebració.

I és que del 2 al 12 d'octubre, l'Associació Veïnal de Patraix ha organitzat una programació de luxe en la qual no faltaran activitats d'humor, de tradició, de gastronomia i, per descomptat, activitats en les quals els més menuts seran els protagonistes. Actuacions de circ, cinema a la fresca, rutes turístiques pel barri, exposicions i fins a un Quint i Tapa són alguns dels esdeveniments que conformen l'agenda d'actes per a aquests dies.

Des de l'entitat organitzadora es reserven el dret de fer canvis d'última hora per motius de seguretat i alarma sanitària. Així mateix, es garanteix que, en els actes, l'afluència i l'aforament estarà controlat per a complir amb les mesures que marquen les autoritats sanitàries. En aquest sentit, per a assistir al cinema, a la trobada folklòrica i a l'actuació de l'Agrupació Musical, serà necessari inscriure's enviant un correu a [email protected].

Actes culturals Patraix 150 aniversari

Programación 150 aniversario Patraix

Arxivat a:

Destacats