Suspeses les festes de Patraix 2020

L'Associació Veïnal ha decidit posposar la celebració de les festes populars a 2021

Guardar

patraix
patraix

La Junta General extraordinària de l'Associació Veïnal de Patraix, celebrada ahir, va prendre la difícil decisió de suspendre la celebració de les Festes Populars de Patraix 2020. La situació sanitària, i la necessitat que les activitats complisquen amb totes les mesures sanitàries i de seguretat, han portat a l'associació a decidir posposar la celebració de les seues tradicionals festes a octubre de 2021.

"Els actes són ja una cita en el calendari festiu de la ciutat de València i, fins i tot, al costat de les quals es realitzen al barri de Sant Marcel·lí, les festes populars conserven eixa essència de la participació, de trobada popular. Enguany, les festes tenia una gran importància a causa de la commemoració de l'annexió a la ciutat de València fa 150 anys. Per això s'havien programat una sèrie d'actes, que s'han posposat en gran manera", expliquen en un comunicat des de l'associació.

No obstant això, amb l'ànim de continuar celebrant determinats actes culturals en commemoració a aquesta data tan assenyalada per al barri de Patraix, des de l'Associació han organitzat una sèrie d'activitats, que es desenvoluparan entre el 2 i el 12 d'octubre, i que donaran a conéixer en breu, complint amb totes les mesures de seguretat.

Aquests actes sobre el 150 aniversari de l'annexió de l'antic poble de Patraix a la ciutat de València tindran com a imatge el cartell, realitzat per Paco Roca, que també serà la imatge per a 2021. Com a avançament, han informat que es realitzarà un homenatge a les persones afectades per la Covid-19, però també un reconeixement a totes les entitats que van ajudar al barri de Patraix en els moments més durs de la pandèmia. L'acte se celebrarà el pròxim 2 d'octubre.

Arxivat a:

Destacats