Patraix programa actes culturals pel 150 aniversari

Coneix tota la programació dels actes de Patraix pel 150 aniversari de l'annexió a València

Guardar

bailespatraix9
bailespatraix9

Malgrat que enguany anava a ser molt especial per al barri de Patraix, la pandèmia de la Covid-19 ha truncat tots els plans. L'Associació Veïnal anunciava, la setmana passada, la cancel·lació de les Festes Populars de Patraix 2020. No obstant això, sí que han programat una sèrie d'actes culturals per a celebrar el 150 aniversari de la seua annexió a la ciutat de València.

Del 2 al 12 d'octubre, la plaça de Patraix es tornarà a omplir de tradició, humor, cultura i gastronomia. Això sí, respectant totes les mesures de seguretat i higièniques que marquen les autoritats sanitàries per a salvaguardar la salut de les persones assistents.

D'aquesta manera, la programació preparada per l'Associació Veïnal del barri se secunda dins de la qual l'Ajuntament de València organitza sota el programa 'Cultura als barris'. El resultat? Dies intensos en els quals els veïns i veïnes d'aquest antic poble valencià podran gaudir d'aquest 2020 tan especial per al barri.

Els actes sobre el 150 aniversari tindran com a imatge el cartell, realitzat per Paco Roca, que també serà la imatge per a 2021. Sens dubte, un dels actes més emotius serà l'homenatge a les persones afectades per la Covid-19, però també un reconeixement a totes les entitats que van ajudar al barri de Patraix en els moments més durs de la pandèmia, que se celebrarà el pròxim 2 d'octubre.

Programació actes culturals Patraix 2020

Programación 150 aniversario Patraix
Destacats