Patraix celebra la Fira del Llibre Infantil amb contacontes i tallers

La Fira del Llibre Infantil de Patraix se celebrarà els dies 25 i 26 de març

Guardar

Festes populars al barri de Patraix, a València
Festes populars al barri de Patraix, a València

El barri de Patraix, a València, celebra la Fira del Llibre Infantil els dies 25 i 26 de març. Un cap de setmana on la màgia dels contes serà la principal protagonista i on, a més, hi haurà signatures de llibres i fins a contacontes. Unes jornades per a gaudir de les històries i introduir als més menuts de la casa en el món de la lectura.

Així, el dissabte, 25 de març, de 12.00 a 14.00 hores, hi haurà signatura de llibres de Javi Alfonso amb Catbeth; mentre que de 18.00 a 20.00 hores, serà el torn de David March Chulvi amb Garrofó. Totes dues signatures seran en Grup Editorial Sargantana. A més, a les 18.30 hores, arribaran els contacontes en la Llibreria Cuentos de Fábula amb Julia Pérez.

El diumenge, 26 de març, d'11.00 a 13.30 hores, Rembombori Cultural organitzarà tallers infantils. A més, a les 12.00 hores, els contacontes arribaran de la mà de Patricia Cariñena en Llibreria Cuentos de Fábula; mentre que una hora després (13.00 h), serà el torn de la presentació del llibre infantil Cinc llibres i un enigma.

En aquesta ocasió les signatures de llibres seran les següents:

11.00 h. Lydia A. Benavent signa el llibre juvenil Bellum en Fantasía e Imaginación

12.00 a 14.00 h. Ricardo Herranz amb Chufeta en Grup Editorial Sargantana

12.00 a 14.00 h. David Segarra amb Bobo & Guido en Batidora Ediciones

18.00 a 20.00 h. David Salvador Sáez amb Aulatriste i Numeratrón

18.00 a 20.00 h. David Segarra amb Bobo & Guido en Batidora Ediciones

Finalment, cal destacar que les llibreries i entitats que participaran en la Fira de Llibre Infantil de Patraix són: Associació Veïnal de Patraix, Librolandia, Stella Gmella / Grup Editoria Sargantana, Nova Llibres, Unrated Còmics, Greyshkul Còmics, Fantasía e Imaginación, Ivan Alfaro, il·lustrador / editor, Batidora y Unaria Ediciones, Edicions del Bullent, Edicions Samaruc i les llibreries Cresol, Galerades, Bufanúvols, Llum de lluna i Cuentos de Fábula. 

Arxivat a:

Destacats