El Parc Gulliver de València ja està obert: aquest és l'horari

Coneix l'horari del Parc Gulliver de València que ja ha reobert les seues portes

Guardar

Parc Gulliver València
Parc Gulliver València

El Parc Gulliver de València ha reobert, aquest divendres, 28 d'octubre, les seues portes després de la remodelació realitzada tant en la figura, com en la part exterior de la zona. Inaugurat en 1991, es tracta d'un dels parcs més emblemàtics de la ciutat que ha marcat la infància de diverses generacions. I és que la seua ubicació, en ple Jardí del Túria, però també la peça central que simula al gegant de la novel·la de l'escriptor irlandés Jonathan Swift ho converteixen en un dels parcs preferits pels més menuts de la casa.

L'horari del Parc Gulliver de València serà el següent: fins al 31 d'octubre, l'horari d'obertura serà de 10.00 a 19.00 hores. No obstant això, a partir de novembre, l'horari serà de 10.00 a 17.30 hores. Un horari d'hivern que es mantindrà fins al mes de febrer. A més, el pròxim 6 de novembre, aquest parc acollirà una gran festa infantil amb sorpreses per a totes les persones assistents.

Les obres de remodelació, que han suposat una inversió de més d'1 milió d'euros, "és un exemple més de l'aposta de l'Ajuntament de València per les polítiques verdes i sostenibles", ha assenyalat el vicealcalde i regidor d'Ecologia Urbana, Sergi Campillo. Així, els treballs van començar per la remodelació de la zona d'accés per a millorar l'àrea de pícnic i garantir la màxima accessibilitat a l'espai.

A continuació, es va dur a terme la rehabilitació integral de la figura amb la reparació de la superfície, i dels elements complementaris (el barret i el sabre), i l'edifici de control i serveis. A més, s'han inclòs tots els components de l'esmentat recinte, és a dir paviments, mobiliari urbà, enllumenat, senyalística, tancaments i clos. També jardineria amb les àrees d'espera i d'esbarjo que oxigenen la instal·lació.

Arxivat a:

Destacats